E2r

Hoe maak je een zuidwesten thema landschap te ontwerpen

De historische uitstraling van het Oude Westen is een leuke manier om te gaan wanneer je de wens om af te wijken van de gemeenschappelijke ontwerpen van het landschap. Het is een unieke manier om het verleden weer tot leven zonder het aanboren van te veel middelen. Hier zijn een aantal effectieve acties die u kunt nemen om met een Southwest afwerking door te stoten.

1. Druk uw gedachten. Oude schoolgebouw schetsen zal u voordelen dat de meeste mensen in een haast missen geven. Het geeft je een kans om dingen te wakkeren op een georganiseerde manier te geven. Je krijgt af te weren eventuele fouten en deksel mazen die zal leiden tot de ondergang van uw project. Bovendien heb je de kans om verschillende mogelijkheden die uw persoonlijkheid en woning past onderzoeken. Als je verder gaat zetten van stukjes van je gedachten op papier wilt u misschien de internet hit voor fantastische stukken van landschapsarchitectuur stijlen.

Hoe maak je een zuidwesten thema landschap te ontwerpen. Niet het huis niet vergeten is waar je moet comfortabel.
Hoe maak je een zuidwesten thema landschap te ontwerpen. Niet het huis niet vergeten is waar je moet comfortabel.

2. Niet het huis niet vergeten is waar je moet comfortabel. De ontwerpen zijn niet alleen over de esthetiek aspect. U dient zich ervan bewust dat het landschap u op het punt om vast te stellen niet mag belemmeren met de activiteiten in uw huis vooral in uw tuin. Er moeten gelijke ruimte verdeling van de verschillende elementen, zoals muren, hekken, en loopbruggen zijn.

3. Houd de natuur dichtbij. Materialen van invloed op de uitkomsten van uw ontwerpen dus moet je degenen die moedig schreeuwen Southwest krijgen. De stijl in verband met dit thema kan effectief kaart worden gebracht door het hebben van ruige texturen en felle kleuren op het toneel. Voeg wat duidelijke lijnen en patronen gemaakt van deze materialen tot een elegante en rustieke uitstraling te produceren:

  • Onafgewerkte hout met een soepel gevoel
  • Steen straatstenen in hun meest natuurlijke tinten
  • Vloertegels met de Terracotta eigenschap
  • Slip-resistant tegels in felle kleuren voor uw zwembad, vijver en fontein wensen

4. Breng in de planten. Een belangrijk aspect van het zuidwesten landschap is het hebben van planten die esthetische problemen kunnen aanpakken zonder dat om rond-de-klok zorg. Deze soorten vereisen weinig hoeveelheid water levensonderhoud. Cactussen zijn gemeenschappelijke tekens gevonden in het droge klimaat van het Oude Westen. Violet, geurige lavendel, azalea, wax bloem, koraal bell, en geranium zijn alternatieven die u kunt rekenen op de nodige kleuren op uw tuin landschap te schilderen.

5. Shade of structuur? Als u liever een natuurlijke ambiance vestigen dan bomen zijn de beste manier om een leuke sfeer te bieden. Acacia, Mesquite, Palo Verde, Yucca's, en Cordyline zijn namen die je moet zetten op je lijst als boom op jacht naar de Zuidwestelijke gevoel. Structuren die een ontspannende ervaring, zoals pergola, ramada, en prieel aanbieden zijn effectief bij u te laten verlichten de gloriedagen van het Oude Westen.

Houd de natuur dichtbij. Maak je kogels tellen.
Houd de natuur dichtbij. Maak je kogels tellen.

6. Maak je kogels tellen. Je kunt efficiënt schot in de roos door het creëren van ruimte tussen aanplant. U kunt ontleed graniet of gekleurd grind op de bodem bedekken benutten. Door deze elementen op uw grond je zowel decoratieve en beschermende doelen te bereiken als ze kunnen dienen als mulch of bedekking die kan helpen verlichten van de gevolgen van extreme hitte.

De Southwestern thema voor tuinlandschappen is gestaag aan populariteit gewonnen door de toenemende bewustzijn van de mensen geneigd zijn om de aarde te beschermen. Als u wilt dat de parade te sluiten aarzel dan niet om deskundig advies over welke planten de juiste manier kan helpen in de zaak te vragen.