E2r

Hoe maak je look-alike designer lampen maken

Look-alike designer lampen zijn niet echt zo moeilijk te verkrijgen als je al weet hoe u een voor uw kantoor of thuis te maken. U kunt de grondbeginselen van het creëren van een aantal leuke items voor uw kantoor of thuis met online kunstlessen leren , En u kunt zich aanmelden voor gratis informatie over het inschrijven in een grote online kunst universiteit.

Voor een ding, krijgen veel mensen aangetrokken tot deze vanwege de symmetrie die de designer lampen zijn in staat over te brengen in een bepaalde kamer of ruimte. Het is leuk om een ​​lamp te hebben, maar om twee hebben is dubbel zoveel plezier en de verlichting!

Hoe maak je look-alike designer lampen maken. Bedrading en schakelmechanisme.
Hoe maak je look-alike designer lampen maken. Bedrading en schakelmechanisme.

U kunt fan lampen, collectie lampen, badkamer lampen of geschilderde lampen maken met een vleugje design en look-alike kwaliteit in hen als je in staat bent om eerst de grondbeginselen van het creëren lampen te bepalen. Hier zijn enkele van de dingen die je nodig hebt om dit te doen dat u een zeer mooie set van look-alike designer lampen voor uw huis of kantoor kunt maken:

  1. Bedrading en schakelmechanisme - Je moet een beetje van elektronica kennis hebben voor deze ene. Het allereerste wat je moet overwegen is de bedrading mechanisme en schakelaars die u wilt gebruiken voor uw lamp. Als u van plan bent om twee lampen te doen, is het het beste om de grondstoffen te kopen en maak ze op hetzelfde moment. Op deze manier zul je in staat zijn om nauw samen te recreëren uw eerste ontwerp op de andere lamp. Plannen hoe je de bedrading zal plaatsen op een zodanige wijze dat het niet te opdringerig aan het ontwerp, maar veilig gehecht.
  2. Beslis over een basis te gebruiken - Enkele van de populaire huishoudelijke artikelen voor het maken van lampen zijn flessen en andere recyclebare items. Je zal een stabiele basis en een plek waar je de lamp en schaduw kan houden nodig. Als je gaat om een ​​fles te gebruiken, bijvoorbeeld, zul je een cirkelvormige lamp met een glazen raam om het te houden van het breken nodig.
  3. Maak een template-Dit zal ervoor zorgen dat de twee lampen zal hebben, min of meer, identieke functies. Als je gaat om uitsnijdingen te maken om te dienen als een ontwerp voor uw lamp, kan u enig voordeel vinden bij het creëren van een sjabloon eerste, zodat je in staat om uit te snijden exact dezelfde vorm van de verschillende onderdelen van uw lamp om ze gelijk te maken zal zijn . Deze sjabloon kan op elke wijze, of een schimmel of iets dat de exacte afmetingen van de objecten in lampen aanwijzen.
  4. Schaduw uw lampen - Zoek een aantal leuke, semi-transparante afdekking van de lamp. Japanse stijl is beroemd om plaatsen waar je ze droog kunnen houden, omdat je alleen gebruik van papier als uw belangrijkste schaduw. Maar als je iets meer langdurige wilt, kunt u een sterkere stof die u kunt overlay met de lamp te controleren. De kap is goed in het temmen van het overmatig licht uit je bol en geeft de dim beroep dat veel mensen gezocht voor het kopen van een lamp.
  5. Laatste hand - Haal je lijmpistool en uw andere hulpmiddelen klaar, als je eenmaal in staat zijn om de bedrading en de arcering voor zowel de lampen af te ronden. Tegelijkertijd Versier de twee lampen, als je kunt. Maak een rooster of een of andere vorm van plan, zodat je in staat om hetzelfde ontwerp opnieuw van de ene lamp naar de andere zal zijn.

Nadat je dit project hebt afgerond, overwegen inschrijven in een aantal online kunst klassen om uit te vinden hoe u andere mooie items te maken.