E2r

Hoe naar rechts soorten verf halen voor kelder renovaties

Een van je belangrijkste aandachtspunten bij het verbouwen van uw kelder is om het juiste type verf halen. Terwijl je hebt veel opties, moet je heel duidelijk zijn met uw keuze. Anders vergelijking met andere kamers in het huis, de kelder een hogere vochtigheid en relatief donker is. Beide kan grotendeels invloed hebben op uw keuze van de verf. Om u te helpen, hier zijn enkele tips over het kiezen van het juiste type verf voor uw kelder verbouwen.

Hoe naar rechts soorten verf halen voor kelder renovaties. Overweeg het gebruik van elastomeer kit.
Hoe naar rechts soorten verf halen voor kelder renovaties. Overweeg het gebruik van elastomeer kit.

  • Overweeg het gebruik van elastomeer kit. Elastomeer is vooral belangrijk in de waterdichting uw kelder muren. Het is een rubberachtige afdichting die wordt gebruikt in scheuren op muren te vullen. Het is moeilijk semi-transparant en droogt. Solliciteer elastomeer op uw kelder muren voor het aanbrengen van verf.
  • Bepaal of je latex-based, op olie gebaseerde, of acrylverf zullen gebruiken. Latex verf is de gebruikelijke voorkeur voor DIY schilderij projecten. Beste voor het interieur, latex droogt snel (meestal zes uur), is over het algemeen meeldauw-resistente, en kan vocht verdragen. Het is ook zeer eenvoudig te reinigen met water en zeep. Latex kan worden toegepast op cement en gipsplaten. Oliebasis daarentegen, heeft betere kleefkracht. Sterker nog, het werkt goed op kalkhoudende ondergrond, die kan heel moeilijk om te schilderen. Oliebasis laat ook geen kwaststrepen. Het probleem is echter dat het uitzendt sterke geur, die een probleem met inwendige schilderij kan worden, en neemt een dag te drogen. Acryl, integendeel, heeft geen sterke geur, droogt snel, en fade-bestendig, waardoor het een gemakkelijke keuze voor het interieur schilderen. Het enige nadeel is dat het zorgt borstel sporen op het oppervlak.
  • Gebruik epoxy verf voor kelderverdieping. Epoxyverf wordt beperkt tot industriele verf. Maar vanwege de duurzaamheid, is epoxy verf is de eerste keuze als garage en kelder vloer verf. Het is bestand tegen hardnekkige vlekken zoals vet en olie, kan warmte verdragen, en is minder waarschijnlijk te vervagen na verloop van tijd. Epoxy verf in het bijzonder is waterdicht, waardoor het de mogelijkheid om maximaal in een vochtige omgeving. Een ander pluspunt voor epoxy verf is dat het gemakkelijk is te onderhouden.
  • Beslis over de glans afwerking. De glans afwerking is een persoonlijke voorkeur. Maar u kunt ervoor kiezen om satijn (eierschaal) of plat te hebben. Satin heeft een lichte glans op het dat maakt het perfect voor wanden. Plat, aan de andere kant, is gedempt en vrij saai op de muur.
  • Kies verf kleur. De kleur u ook kiest, hangt af van hoe u uw kelder zal gebruiken. Bijvoorbeeld, als het gaat om een ​​speelkamer te zijn, gebruiken levendige kleuren zoals geel en oranje. Als het een muziekkamer zal zijn, zou je wilt spelen met warme kleuren zoals bruin. Omdat de kelder is vrij donker, je moet speciale aandacht besteden aan uw kleurkeuzes. Mogelijk moet u lichte tinten gebruiken om een ​​illusie van ruimte te creëren.

Een belangrijke opmerking: Breng twee lagen verf op de muren. Maar zorg ervoor dat de eerste laag volledig droog is voordat de tweede toepassing.