E2r

Hoe om goedkope accentverlichting creëren

Als u wilt dat uw kamer of huis te nemen op een andere stemming of als u een specifiek stuk van kunstwerk als een sculptuur of schilderij te markeren, wilt u misschien denken over het gebruik van accentverlichting. Het probleem is de meeste accentverlichting armaturen kan een beetje duur waardoor het ondoenlijk aan te schaffen zijn. Maar dat betekent niet dat je geen andere keuze dan af te zien met behulp van accentverlichting. Er zijn vele manieren om accentverlichting te creëren zonder dat om de dop van geen geld. Hier is hoe je goedkoop accentverlichting te creëren:

  • Met behulp van de lampjes die je al hebt. Je hoeft niet uit te gaan en kopen dure nieuwe armaturen of iemand inhuren om te verbouwen en opknappen van uw huis. Waarom kopen extra verlichting te minder licht daadwerkelijk te creëren? U kunt accentverlichting hebben alleen door het gebruik van de lichten die je al in huis. Wil je romantische avond met een speciaal iemand? Wat u wilt doen met uw verlichting is om ze te verspreiden een beetje, zodat ze niet zo helder. Mix en match lampenkappen voor verschillende effecten tot je de juiste is, dekken lichten met cellofaan of Japans papier om een ​​ingetogen effect te creëren en schakel alle maar een paar van uw verlichting om echt alles wat intiemer. Pas lampen te gebruiken als geïmproviseerde schijnwerpers op kunstwerken of zelfs mode een uit een zaklamp. Vindingrijkheid en creativiteit gaan een lange weg in het creëren van goedkope accentverlichting.
  • Kaarsen. Kaarsen zijn niet alleen voor verjaardagen en black-outs, maar zijn een geweldige manier om goedkope accentverlichting te creëren. Ga naar uw lokale huis en bad winkel en kopen goedkope kaarsen aan het licht van uw kamer of huis. U kunt ze in alle kleuren, vormen en maten en soms in verschillende geuren. Lijn je badkuip met hen naar een slecht verlichte zwembad sfeer te bieden of gebruik een enkele naar een angstaanjagende gloed te creëren, perfect voor het herstellen van de ervaring van het vertellen spookverhalen rond een kampvuur. Maar zorg ervoor dat je ze uit de buurt van brandbare voorwerpen, vooral als je ze gebruiken om accent op olie gebaseerde schilderijen en om ze uit te blazen als je klaar bent. Ga nooit slapen met een kaars nog steeds branden omdat u misschien net wakker met een start van uw hele huis branden te zien.
  • Natuurlijk licht. Het maken van de meeste van maanlicht kan echt de toon voor een romantische avond. Als het te donker is, kunt u gemakkelijk kaarsen voegen of zet een paar keuze verlichting, zodat u niet struikelen in het donker. Het punt is maanlicht kan uitstekend achtergrondverlichting en een goedkoop alternatief voor de aanschaf en montage van verlichting te maken. Het is perfect voor diners in de open lucht op het strand of achtertuin barbecues.


Zoals je kunt zien

Hoe om goedkope accentverlichting creëren. Met behulp van de lampjes die je al hebt.
Hoe om goedkope accentverlichting creëren. Met behulp van de lampjes die je al hebt.

Zoals u kunt zien, zijn er vele mogelijkheden voor u open als u wilt accentverlichting goedkoop te maken. Het beste deel van het niet hebben om verlichting te kopen is dat je er niet voor terugschrikken ze niet gebruikt. Plus, omdat je bent het creëren van iets uit niets, je bent niet zitten met een variatie van accentverlichting en gemakkelijk aanpassen en regelen uw goedkope verlichtingsarmaturen naar uw wens.