E2r

Hoe om te versieren met briefkaarten

Terwijl ansichtkaarten worden traditioneel per post om te zeggen "wish you were here", kunt u ook gebruik maken van ansichtkaarten voor een verscheidenheid van functies. Zo kunt u versieren met ansichtkaarten. U kunt ansichtkaarten zeggen "welkom thuis" als je deze kunt gebruiken als decor voor uw huis of appartement. Deze zijn goed voor het versieren als je op een krap budget. Postcards kunt een vintage gevoel aan uw huis en leefruimte. Hier zijn een paar dingen die je kunt doen om je huis te decoreren met ansichtkaarten.

Hoe om te versieren met briefkaarten. Zoek naar "grote letter" ansichtkaarten met foto's of functies van uw stad.
Hoe om te versieren met briefkaarten. Zoek naar "grote letter" ansichtkaarten met foto's of functies van uw stad.

  • Zoek naar "grote letter" ansichtkaarten met foto's of functies van uw stad. Meestal kunt u deze online, zoals op eBay, of in lokale antiekwinkels. Deze zullen hebben foto's of tekeningen van bezienswaardigheden van uw stad. U kunt deze op een collage en hebben deze ingelijst in een gemeenschappelijke ruimte, zoals uw woonkamer of badkamer. Deze zullen geven uw gasten de boodschap dat ze welkom in uw huis.
  • Zoek antieke ansichtkaarten die stadslandschappen en stadslandschap voorzien. Toon historische monumenten in hun hoogtijdagen, of toen ze nog nieuw. U kunt zelfs een vergelijking. De antieke landmark omdat het jongere of nieuwer naar links, en de huidige toestand naar rechts.
  • Als u een liefhebber bent van het reizen, kunt u verzamelen ansichtkaarten van over de hele wereld. U kunt dan deze ingelijste. Of u kunt ophangen met behulp van memo clips of in magneten op de koelkast. U kunt ook het bouwen van een drijvend scherm, waarin ansichtkaarten zijn ingeklemd tussen stukken glas. Dit kan ook een functioneel stuk, zoals een separator of partitie tussen de kamers.
  • U kunt kaarten op een smalle richel of plank, rond een kamer. U kunt gebruik maken van een thema dat de kamer past. Bijvoorbeeld, als je een jonge zoon, kunt u verzamelen postkaart over sport of atletiek evenementen. Als je een dochter, dan kunt u verzamelen ansichtkaarten van kastelen en paleizen over de hele wereld.
  • U kunt ook uw eettafel of ontbijttafel uitzien als een uit een schilderachtige Europees cafe. Verzamel ansichtkaarten van landschappen uit Frankrijk of Italië, en leg ze op de tafel. Bedek de tafel met glas, voor een authentieke Euro cafe thema. Je kunt ook de ansichtkaarten op basis van uw huidige keuken of delicatesse. U kunt Italiaans landschap tijdens spaghetti eten nachten. U kunt Mexicaanse landschap ook tijdens taco lunches.
  • U kunt steek je verzameling ansichtkaarten op een tijdelijke display, zoals een magnetisch bord of prikbord. Vervolgens wisselen deze uit, afhankelijk van uw stemming.
  • Als u familie en verwanten uit de hele wereld, kunt u verzamelen ansichtkaarten van hun plaats. Gebruik deze in fotolijstjes in combinatie met foto's van uw dierbaren. De ansichtkaarten geven een indicatie van waar ze zijn in de wereld.
  • Postcards kunnen ook voor goede gaven. U kunt uw foto genomen met uw familie of echtgenoot met een interessant landschap in de achtergrond, en u kunt deze verzenden als vakantie geschenken voor familie en vrienden.