E2r

Hoe om te voorkomen dat de luchtverontreiniging

Het kennen van de bronnen van luchtverontreiniging is het belangrijkste middel van preventie

Het kennen van de bronnen van luchtverontreiniging is het belangrijkste middel van preventie. Verontreinigende stoffen in de lucht aanwezig waar bepaalde grenzen van emissieniveaus worden overschreden. In bedrijven, is luchtverontreiniging naleving behandeld door overheidsinstanties. Maar, als het gaat om persoonlijke verantwoordelijkheid voor vermindering van de luchtverontreiniging of de preventie van luchtverontreiniging, is het noodzakelijk om het volgende te doen:

  1. Controle van de gebieden van persoonlijke bezetting, dat wil zeggen, huis, kantoor, enz.
  2. Bepaal de belangrijkste bronnen van luchtverontreiniging
  3. Beslissen over methoden om de bronnen te voorkomen of te verminderen

meestal

Hoe om te voorkomen dat de luchtverontreiniging. Het kennen van de bronnen van luchtverontreiniging is het belangrijkste middel van preventie.
Hoe om te voorkomen dat de luchtverontreiniging. Het kennen van de bronnen van luchtverontreiniging is het belangrijkste middel van preventie.

in de meeste gevallen, persoonlijke verantwoordelijkheid voor de preventie van luchtverontreiniging te accepteren is een kwestie van een harde blik op lifestyle. Bepaal het aantal persoonlijke gewoonten die leiden tot of bijdragen aan de luchtverontreiniging. Tabaksrook is meestal een van de eerste op de audit trail van verontreinigende stoffen. Echter, kan de lucht vervuild door andere giftige stoffen worden ook. Regelmatig gebruik van huishoudelijke chemicaliën die bepaalde gassen zoals ammoniak en chloor bevatten ook bijdragen aan de luchtverontreiniging. Substitutie van meer biologische producten op basis van deze stoffen is een manier om de luchtvervuiling tegen te gaan.

Het is belangrijk om ook te behouden thuis verwarming en koeling units voor maximale preventie van luchtverontreiniging. Nieuwer HVAC units zijn gebouwd volgens specificaties, die koolmonoxide en CFK te laagst mogelijke niveau te verlagen.

Koolmonoxide uitgestoten door automotoren is een andere zeer grote bijdrage aan de vervuiling lucht. Regelmatig onderhoud van de voertuigen kan luchtvervuilingsniveaus aanzienlijk verminderen. Maar, bij de aankoop van een nieuw voertuig, kies dan een model dat de laagste uitstoot van koolstofmonoxide of een hybride die is gebaseerd op zonne-energie, elektrische, of NiCad of lithium batterij in plaats van benzine heeft.

meestal. Bewustwording is het beste middel tegen luchtvervuiling.
meestal. Bewustwording is het beste middel tegen luchtvervuiling.

Verzekeren dat rioolleidingen om een ​​huis regelmatig worden gecontroleerd op gassen die kunnen zich ophopen in de lucht is een andere manier om de luchtvervuiling tegen te gaan. Een ander gebied dat moet worden van zorg is schimmel, vooral zwarte schimmel. Behoud van het hoogste niveau van de droge lucht in en rond een huis helpt om schimmelgroei, die kan bijzonder schadelijk voor de menselijke gezondheid, indien toegestaan ​​om vrij woekeren remmen. Dit is een zeer belangrijk middel om te voorkomen luchtvervuiling en behoud van veilige niveaus van omgevingslucht door het hele huis.

Bewustwording is het beste middel tegen luchtvervuiling

Bewustwording is het beste middel tegen luchtvervuiling. Dit geldt ook in gebieden dichtstbijzijnde woonwijken. Verslag overtollige emissies van toxische luchtstromen onmiddellijk. Dit moet worden gemeld aan de staat of lokale naleving coördinator die zich expliciet bezighoudt met de bestrijding van luchtverontreiniging of naleving van de regelgeving.