E2r

Hoe om te winkelen voor koperdraad kabels

Koperen kabels zijn de standaard medium voor het transport van elektriciteit of elektronische signalen van het ene punt naar het andere. In elk huishouden, vindt u de noodzaak om koperdraad kabels te kopen voor uw elektronische randapparatuur, of wanneer u ondergaat uitbreidingsprojecten die extra bedrading nodig is.

Hoe om te winkelen voor koperdraad kabels. Isolatie.
Hoe om te winkelen voor koperdraad kabels. Isolatie.

Inkoop koperen kabels is niet zo eenvoudig als het lijkt, vooral als uw project speciale kenmerken van de kabel vereist. Hier is een korte handleiding over hoe om te winkelen voor koperdraad kabels voor uw elektronische randapparatuur of huishoudelijke behoeften.

Type kabel. Kabels komen in verschillende vormen. Degenen die zijn bestemd voor het aandrijven te vervoeren van de zekeringkast naar de stopcontacten anders zijn dan die die nodig zijn om Kabel-TV-signalen van de ene kamer naar de andere. Zorg ervoor dat je weet wat je precies koperdraad kabels nodig hebben voor voordat u naar de ijzerhandel. Koperdraad kabels in paren, zoals die elektriciteit of audio verzenden. Koperdraad kabels kunnen ook coaxiale, zoals bestemd voor kabeltelevisie.

Peilen. Bij het kopen van kabels, gauge is net zo belangrijk als het type kabel dat u zal kopen. Gauge is eigenlijk de dikte van de kabel. Hoe dikker de kabel, hoe lager de weerstand, en hoe hoger de capaciteit van de draad elektriciteit voorzien. Dit is vooral belangrijk bij het aansluiten van netspanning. Overwegen wat de uitlaat wordt gebruikt. Zal het worden gebruikt voor het aansluiten van high-current apparaten zoals airconditioners en wasmachines? Of wil je gewoon worden het aansluiten van kleine elektronica zoals radio's en computers? Hoe kleiner de meter nummer, hoe dikker de koperdraad kabel.

Hoe om te winkelen voor koperdraad kabels.
Hoe om te winkelen voor koperdraad kabels.

Lengte. Bij het winkelen voor koperdraad kabels, zorg ervoor dat u de juiste afmetingen voordat u naar de winkel. Als u werkt met de kabel door een muur, zorg ervoor dat u zowel de lengte van de afstand te meten van het ene punt naar het andere, evenals de hoogte, bijvoorbeeld als de draad zal worden uitgevoerd op de muur, door middel van plafonds en dergelijke . Vergeet niet dat hoe langer de kabel, des te hoger de weerstand. Daarom, als u verbinding luidsprekers, of de macht lijn op een afstand van meer dan nodig is, kun je uiteindelijk verliezen van de kwaliteit of actueel is.

Isolatie

Isolatie. Het isolatiemateriaal dat de koperen kabel omvat ook een effect hebben op het vermogen om elektriciteit te geleiden. Gebruikelijke materialen voor isolatie zijn Teflon, rubber, PVC en polyethyleen. Het type materiaal dat u nodig hebt is afhankelijk van de toepassing. Sommige materialen, zoals vinyl, goedkoper, maar minder weerstand tegen warmte en de elementen. Sommige kost hoger, zoals Teflon, maar beter bestand is tegen hitte en chemicaliën. Andere materialen bieden weerstand tegen brand en snijwonden.

Een bezoek aan uw lokale hardware winkel zou de beste start in het winkelcentrum voor koperen kabels. U kunt vragen de manager of sales personeel voor hulp, en hij zal waarschijnlijk vragen u een aantal vragen met betrekking tot het type van de apparatuur die u zal worden met behulp van de koperdraad kabels voor, en waar de bedrading zal worden gesitueerd. Dit zal nuttig zijn bij het selecteren van de beste soort van koperdraad kabel voor uw behoeften.