E2r

Hoe om uw eigen biologische bicarbonaat spuiten te maken

Het kweken van je eigen groenten is een geweldige manier om geld te besparen en zorgen voor de kwaliteit van het voedsel dat je familie eet. Bijna alle voedingsmiddelen vandaag zijn gemaakt met behulp van chemische meststoffen en pesticiden. Sommige voedingsmiddelen zelfs genetisch gemodificeerd, wat niet alleen slecht voor het milieu, maar kan ook schadelijke effecten op je. Als u het planten van uw eigen groenten kan echter insecten een probleem zijn. Een organische bicarbonaat spray is de oplossing die u zoekt.

  1. Mix. U moet vloeibare zeep en water te combineren in een mengkom. Neem ten minste een half kopje van vloeibare zeep voor elke halve liter water die je zal gebruiken. Zachtjes combineren de ingrediënten. Zorg dat er geen luchtbellen en schuim, zal sine dit maakt het moeilijker voor u om de andere ingrediënten te combineren en het mengsel in een spray fles over te dragen. Als er te veel bubbels en schuim optreden, moet het verwijderen van de bruisende oppervlak met behulp van een lepel.
  2. Voeg zuiveringszout. De belangrijkste component van het bicarbonaat spray is baking soda, die gemakkelijk beschikbaar in de meeste supermarkten en supermarkten. U moet toevoegen ongeveer een kopje vol met zuiveringszout aan het mengsel. Gebruik een lepel om deze samen te mengen. Laat de soda in de mengbeker genoegen minstens een uur, zodat de kleine deeltjes uiteenvallen in het mengsel.
  3. Overdracht. Zodra de baking soda volledig is opgelost in het mengsel van water en vloeibare zeep, kunt u vervolgens overbrengen van het mengsel in een spray fles. Zorg ervoor dat de baking soda volledig is opgelost, anders kan de kleine deeltjes kunnen verstoppen en worden ingediend in het buisje van de spray fles. Zorg ervoor dat u een label toe te voegen aan de spray fles, en aan de andere mensen in het huishouden van de inhoud van de bicarbonaat spuit te waarschuwen. Sommige mensen kunnen verwarren de fles voor een zelfgemaakte luchtverfrisser vooral omdat de vloeibare zeep kan de inhoud zeer geurig.
  4. Spuiten. Het bicarbonaat verstuiver, spray ion het mengsel ten minste eenmaal per week, specifiek op de delen van de planten die aangetast door insecten. Dit zijn meestal de zachte stengels die gemakkelijk voor insecten te knagen door, en de vruchten. Voor bladgroenten, zorg ervoor dat u ook op de vloeistof spuiten op de bladeren. Over een paar weken moet de insecten weg te gaan. Sommige planten zijn gevoeliger dan anderen. Tot het indienen van groenten, moet u ervoor een meer verdunde versie van de bicarbonaat spray.
  5. Wassen. Wanneer u de groenten gebruiken voor uw maaltijden, zorg ervoor dat u wegspoelen het residu van de bicarbonaat spray uit het oppervlak van de bladeren en de groenten. Hoewel baking soda is over het algemeen onschadelijk vooral in kleine verdunde hoeveelheden, kan de vloeibare zeep hebben een aantal chemische stoffen die je niet moet innemen.

Hoe om uw eigen biologische bicarbonaat spuiten te maken. Voeg zuiveringszout.
Hoe om uw eigen biologische bicarbonaat spuiten te maken. Voeg zuiveringszout.

Met een bicarbonaat spray, kunt u uw oogst overvloedig en insecten vrij te houden zonder hun toevlucht nemen tot dure en schadelijke chemicaliën.