E2r

Hoe op te lossen lekkende huis radiatoren

Een lekkend huis radiator kan nogal een probleem te zijn, en het moet snel worden verholpen, om schade aan vloeren en tapijt te verminderen. Ernstige lekken moet door een professional te worden vastgesteld, maar er zijn enkele manieren die u tijdelijk kon repareren lekkend huis radiatoren. Hier zijn enkele tips om u te helpen:

Controleer om de bron van het lek te zien

Controleer om de bron van het lek te zien. Je kon een inspectie spiegel gebruiken om rond hoeken en moeilijk te zien randen van de radiator kijken. Zodra je een idee hebt over de algemene ruimte van de bron van het lek, droog zorgvuldig dit gebied met een doek. Met een tissue, druk rond verschillende punten in dit gebied om te controleren en het specifieke punt waar het lek vandaan komt.

Probeer het aandraaien van de bouten eerst

Probeer het aandraaien van de bouten eerste. Als het punt waar het lek vandaan komt is spindel of dopmoeren van de radiator, uw eerste stap is om de bout aan te trekken. In dit geval is het probleem bij de noten in plaats van de klep zelf. Gebruik gewoon een sleutel om de klep, en een andere sleutel om de wartelmoer vast te houden.

Hoe op te lossen lekkende huis radiatoren. Controleer om de bron van het lek te zien.
Hoe op te lossen lekkende huis radiatoren. Controleer om de bron van het lek te zien.

Als de bron van het lek ligt in de buurt van het ventiel handvat, probeer dit: verwijder de klep en draai de wartelmoer, of de noot die je zou zien op de bovenste kant.

Controleer of de bron van het lek is een gat

Controleer of de bron van het lek is een gat. Als het lek is voortkomend uit een klein gaatje, dan kan dit worden verholpen door een commerciële kit. Dit geldt alleen voor radiatoren van gietijzer.

Ten eerste, laat de radiateur en reinig de omgeving van het lek

Ten eerste, laat de radiateur en reinig de omgeving van het lek. Gebruik een niet-aardolie gebaseerde reiniger voor dit doel (bijvoorbeeld thinner of aceton). Dan, in dunne gelden de kit (zorg ervoor dat het mengen van de fabrikant geschreven op het etiket volgen) op het gat op de radiator ventiel. Wees erg voorzichtig om geen product te krijgen op uw huid of ogen. Laat de kit droog 's nachts, en dan controleren of dit effectief gestopt de lekken.

Controleer of de lek door corrosie. Als het lekken probleem wordt veroorzaakt door roest, vervolgens een nieuwe radiator moet worden aangebracht. Voor dit probleem, moet u overleggen met een professional.

Vervang het ventiel

Controleer om de bron van het lek te zien. Probeer het aandraaien van de bouten eerste.
Controleer om de bron van het lek te zien. Probeer het aandraaien van de bouten eerste.

Vervang de klep. Als de bouten niet werken, en er lijkt niet om een ​​gat te zijn, kan het nodig zijn om de klep te vervangen. Verwijder de klep en de adapter, vervang dan de klep met een soortgelijk (zorg ervoor dat u een van dezelfde grootte te kopen). Na het vervangen van de klep als de adapter, zou je moeten bijvullen van het systeem en draai alle bouten en moeren op de radiator.

Daar heb je het

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de manieren om te repareren lekkende huis radiatoren. Vergeet niet, het is zeer belangrijk dat u regelmatig onderhoud van uw huis radiator, om eventuele grote problemen en dure reparaties te voorkomen. Als je voelt dat je niet erg goed in het doen van reparaties zelf, het is de investering waard om te bellen in een professionele, en vervolgens bestuderen wat hij doet. Volgende keer, zou je meer kans om te kunnen doen oplossen jezelf. Veel succes, en hoop dat dit je geholpen!