E2r

Hoe opvallende wandtegel schoon te maken

Bright wandtegels zijn perfect voor uw wandbekleding

Bright wandtegels zijn perfect voor uw muurbekleding. Naast het feit dat prachtige, ze zijn ook zeer duurzaam en langdurig. Daar hebben ze een hoogglans afwerking, kun je verwachten dat minder kleuring. En als je de zorg goed te nemen van hen, kunt u ze op zoek prachtig voor vele jaren. Hier zijn enkele tips over hoe je kunt schoonmaken uw lichte wandtegels:

Hoe opvallende wandtegel schoon te maken. Verwijder al het stof uit je muur.
Hoe opvallende wandtegel schoon te maken. Verwijder al het stof uit je muur.

  • Verwijder al het stof uit je muur. Stof is neergedaald meestal op uw lichte wandtegels. Als u hebt geplaatst in uw keuken, stofdeeltjes mengen met olieresten. Als u hebt ge├»nstalleerd in uw badkamer, stofdeeltjes combineren met haarlak nevels. Maar maak je geen zorgen. U kunt altijd zorgen van degenen gedoe met een plumeau, een zachte doek, of met de afstoffen bevestiging van uw immer betrouwbare stofzuiger. Als u het reinigen van uw muur vrij regelmatig, dan kunt u gewoon gebruik maken van een stofdoek. U kunt eenvoudig te ontdoen van stof en vuil als je de volgende een snelle beweging, heen-en-weer.
  • Bereid uw reinigingsoplossing. Bereid een liter water en een half kopje azijn. Meng ze. Ontvang een zachte doek en laat deze aan uw water-azijn oplossing. Schrobben van de zachte doek tegen je heldere wandtegels. Zorg ervoor dat u alle hoeken en gaten komen. Die gemakkelijk te spoelen de residuen en de mist. Omdat het water-azijn oplossing is een natuurlijk ontsmettingsmiddel, moet ook zorgen voor de vet accumulatie.
  • Zorg voor de hardnekkige vlekken. Maak er een gewoonte uit weg te vegen gemorste zodra u een van hen ter plaatse. Dat moet garanderen dat uw lichte wandtegels ziet er geweldig uit alle tijden. Als u zich te ontdoen van een hardnekkige vlek, afhankelijk van uw huishouden wapens: je oude tandenborstel en uw water-azijn oplossing in een spuit fles. Begin met het sproeien van het reinigingsmiddel rechtstreeks op de harde vlek. En dan, schrobben het af met uw oude tandenborstel. Volg een consistente cirkelvormige beweging. Herhaal dit totdat de vlek is volledig verwijderd. Veeg de lichte wandtegel af met een schoon washandje.
  • Grondig reinigen. Breng je all-purpose glasreiniger. Spray het op zwaar over je heldere wandtegels. Laat het voor een tijdje, zodat u kunt uw papieren handdoeken. Gebruik uw papieren handdoekjes te vegen van de glasreiniger. Blijf bij een cirkelvormige beweging, terwijl het toepassen van druk, van medium tot stevige. Na een tijdje, dan moet u uw heldere wandtegels begint te schijnen. Haal meer papieren handdoeken als je wilt betere resultaten te bereiken. Je moet oog geen strepen. Je moet buff ze meteen weg. U moet ook controleren of u hebt helemaal weggevaagd de glasreiniger.
  • Maak uw lichte wandtegels altijd droog. Matrijzen kan gemakkelijk daar groeien als uw lichte wandtegels zijn vaak nat. Dus, droog de tegels zo veel als je kunt om die vervelende schimmels te voorkomen bloeiende.

Het schoonmaken van uw lichte wandtegels is niet zo ingewikkeld

Het schoonmaken van uw lichte wandtegels is niet zo ingewikkeld. Afgezien van dat, kan uw schoonmaak spullen direct beschikbaar in uw huis. Dat is netjes.