E2r

Hoe te animeren een beige kamer

Beige kleuren zijn neutraal en meestal oninteressant en saai

Beige kleuren zijn neutraal en meestal oninteressant en saai. U mag worden gevangen in een situatie waar je bent gehuld in een sfeer van deze neutrale kleur, denkend dat het de beste manier om te gaan op het eerste. Beige kan heel saai, en als je beginnen om een ​​bepaalde hoeveelheid van ontevredenheid voelen over uw bestaande beige-kleurige muren, zijn er nog manieren om kruiden ze met creatieve arrangementen en ontwerpen. Met enige artistieke kennis en een beetje geduld, kunt u regelen de kamer zelf en wat geld besparen. De volgende stappen kunnen u Spice up een beige kamer te helpen:

  • Bepaal uw budget. Deze regel volgt als er behoefte is aan extra accessoires en meubels te kopen. Echter, er zijn manieren om fleuren een saaie kamer zonder de uitgaven veel. Formuleer een plan over hoe te regelen en de kamer accessoires door het maken van een schets en het toevoegen van notities. Een lijst van de activa en de esthetische nadelen van de kamer, en te analyseren hoe je de ruimte er beter uitzien.
  • Accessorize de ruimte. Beige gemakkelijk combineert met alles, zodat u kunt accenten toe te voegen met gedurfde tinten zoals paars, rood, oranje en turkoois. Koop dan een vaas collectie hen verstrooien in de hele boekenplanken of kasten. U kunt ook groeperen deze objecten om ze te laten kijken aantrekkelijker. Gekleurde kussens in deze tinten effectief werken ook.
  • Maak de beige blik opzettelijk. Er zijn ontwerpers die beige gebruiken als de belangrijkste ontwerp-kleur. Dus, als je hebt gekocht van een pre-owned house met beige muren en u niet tevreden bent, voeg dan lagen van verschillende texturen, zoals weelderige draperieën en comfortabele tapijten voor extra rente. Als u van plan bent om een ​​huis te bouwen, toe te wijzen quality time denk aan uw favoriete ontwerp. Vraag adviezen van huisgenoten om ideeën te consolideren. Probeer praktische, maar creatief blijven bij het bedenken van uw ontwerpen.
  • Weergave schilderijen en foto's. Koop een schilderij of maak er zelf een. Verzamel de familie en vraag hen om verf splats te maken. Heb een basic thema voor dit project. Dit zal een centraal punt in de kamer. Uw ruimte kan zelfs lijken op een kunstgalerie. U kunt ook een grote foto collage van verschillende familiefoto's. Vraag iedereen om foto's te kiezen en deel te nemen aan het project. Gebruik foto manipulatie vanuit een grafische beeldvorming zoals Photoshop. Lijst van het project en geeft deze weer.
  • Voeg een hoes of een losse hoes. Deze hoezen worden doorgaans gemaakt van stof en ze kunnen volledig veranderen de hele look van gestoffeerde meubelen. Ze kunnen versterken of aanvullen beige muren. Ze zijn ook zeer geschikt voor seizoensgebonden veranderingen, verplaatsen, schoonmaken, en opslaan. Om geld te besparen, vraag de lokale meubelbedrijven op maat meubels kleding voor u, of kijk naar hen op lokaal spaarzaamheid winkels.
  • De volgorde van de meubels. Soms zijn er bepaalde regelingen die zijn gewoon ronduit saai. Herschikken hen volgens wat je denkt dat zal er goed uitzien. Kijk door home improvement en design tijdschriften om extra inspiratie op te doen. Gebruik elementen van het ontwerp zoals contrast, harmonie, textuur, vorm en kleur aan te vullen of het contrast te geven aan de saaie beige muur kleur.
  • Verwijder items die niet compliment uw arrangement. Mogelijk is er een stoel of lamp die niet past in de huidige regeling zijn. Zet dat item in een kamer waar het best kan worden gebruikt. Alter regelingen elk seizoen of wanneer u maar wilt, zodat u niet snel verveeld.


Het is echt leuk om een ​​kamer te regelen

Hoe te animeren een beige kamer. Accessorize de ruimte.
Hoe te animeren een beige kamer. Accessorize de ruimte.

Het is echt leuk om een ​​kamer te regelen, vooral als je je eigen ruimte. U kunt meer lezen ontwerp of huisvrouw tijdschriften voor verdere ideeën. Blijf gewoon regelen totdat u tevreden bent. Vraag meningen van andere mensen, omdat er misschien ontwerpfouten die u hebt gemist.