E2r

Hoe te binnenzwembad ontwerp ideeën te vinden

Het mengsel van modellen en het onderscheidend vermogen van ontwerpen van overdekte zwembaden

Het mengsel van modellen en het onderscheidend vermogen van ontwerpen van overdekte zwembaden, voor een, spreekt van de custom-made-producten-en-diensten tijdperk. Of u nu een overdekt zwembad geïnstalleerd voor vrije tijd en oefening of voor praktische doeleinden (bijvoorbeeld minder onderhoud en bescherming tegen weersveranderingen), of beide wilt, aannemers bieden altijd ontwerpen die kunnen tegemoet te komen aan uw wensen en voorkeuren. Het is dus belangrijk dat u een aantal ontwerpen in gedachten hebben voorafgaand aan de contractsluiting de aannemer, om uw communicatie te vergemakkelijken.

Hier zijn een paar geweldige ideeën van het web om u te helpen bouwen die ideaal indoor toevluchtsoord voor uw huis.

  1. Maten en basic zwembad materialen. Grootte en vorm zijn de zichtbare onderdelen van een ontwerp zwembaden, en ze moeten zeker speciale aandacht als u het uiterlijk van uw zwembad om u tevreden te stellen langer dan het duurt om te beslissen remodeling het. In principe is de grootte van uw zwembad direct gerelateerd aan zijn functie. Pool parken zijn veel groter dan thuis zwembaden, bijvoorbeeld. Olympisch zwembaden zijn gebouwd om baantjes te zwemmen, terwijl anderen met verschillende vormen, maten en accessoires - zoals L-vormige zwembaden, zwembaden met duikplanken of waterglijbanen - kan worden gekozen voor uw vrije tijd, fitness of therapeutische behoeften. Voor het zwembad bekken en dekken, kunt u kiezen voor vinyl of beton.
  2. Speciale materialen. De argumenten voor een overdekt zwembad is anders dan die van een buitenzwembad. Omdat de wil van een motel zwembad en een gebied zwembad bevinden zich in gebouwen, condensvorming is een verwachte gebeurtenis. Dit kan leiden tot bouwmaterialen te verslechteren en een mogelijke bedreiging voor uw veiligheid. Jon Evans 'antwoord hierop is voldoende isolatie, zoals hij schrijft in zijn site indoorpools.com . Gebruik roestvrij hardware materialen en check hiaten in isolatie intensief. Hij geeft een duim tot materialen die zeer goed bestand tegen vocht. Hoewel dit deel van het ontwerp is niet helemaal zichtbaar is, het doel spelt het grote verschil tussen een veilige en een gevaarlijke indoor recreatie ervaring op de lange termijn.
  3. Best armaturen. Ontwerp zwembad met een verlichting die je zwemmen ervaring zal verbeteren en is praktisch op hetzelfde moment. Beste Lights bieden kosten-en energie-efficiënte verlichting, zonder afbreuk te doen aan plezier en veiligheid in uw huis zwembad. Zoals hun site naam al doet vermoeden, bestlights.com , ze bieden kwaliteit lampen met 400-wattage. Klik op Producten in de titel van hun diverse gepatenteerde ontwerpen bekijken en wat uw interesse en waarvan de prijs past in uw budget gewekt te kiezen. Ga direct naar bestlights.com om te zien hoe de sfeer gecreëerd door deze armaturen ziet er na de bouw.

Hoe te binnenzwembad ontwerp ideeën te vinden. Maten en basic zwembad materialen.
Hoe te binnenzwembad ontwerp ideeën te vinden. Maten en basic zwembad materialen.

U kunt meer van uw persoonlijke touch aan uw ontwerp als je eenmaal beslissen wat klaar kijk je overdekt zwembad moet hebben. U kunt controleren aanvullende ideeën door zorgvuldig doorlopen van de lijst van de links op de bovengenoemde websites. Hoewel het maken van plannen voor uw zwembad is niet te lichtvaardig worden genomen, is het toch belangrijk dat je het rustig aan te doen en plezier te hebben tijdens het proces. Wie weet, is dat op zichzelf kan zijn een goede manier van het starten van een ideaal overdekt zwembad ervaring.