E2r

Hoe te ceder schudden gevelbekleding installeren

Snij in vierkanten en rechthoeken van ongelijke afmetingen

Snij in vierkanten en rechthoeken van ongelijksoortige dimensies, in elkaar gezet in een unleveled hoek. De rustieke charme van cederhout op de muren vangt de elegant organische, het gebied van de zomer, of het bos in de dag. Uw huis is zeker verwarmd door deze aanwezigheid. Het installeren van ceder gevelbekleding in hotelkamers en toeristische verblijven kunnen zeker een bericht sturen, ook. Ga weg en ga diep in ontspanning-modus, de all-maar-bits-and-stukken hout lonkt. Maar dit ding van schoonheid, omdat het bestaat uit stukjes en beetjes, verval in afgezwakte grijstinten in de tijd. Het goede nieuws is dat je kunt deze vervangen door geheel nieuwe ceder gevelbekleding! Blijf scrollen naar beneden om te lezen over de ceder gevelbekleding installatieproces.

Hoe te ceder schudden gevelbekleding installeren. Verwijder unleveled basis voor de nieuwe gevelbeplating.
Hoe te ceder schudden gevelbekleding installeren. Verwijder unleveled basis voor de nieuwe gevelbeplating.

  • Verwijder unleveled basis voor de nieuwe gevelbeplating. Hier heb je twee keuzes. Eerst moet de vervangende ceder niet overlappen een schuin oppervlak. Het is beter te gaan van een kale wand. Hebben de gehele gevelbeplating worden gekregen over de rug. Of tweede, moet u hebben verwrongen, oude sidings eerst verwijderd als ze gaan ervoor zorgen dat de nieuwe shakes uitsteken.
  • Bepaal het onderste segment van uw shakes. Cedar dekking begint vanaf het onderste gedeelte van de muur. Beslissen waar de siding wordt geplaatst van onder naar boven. Hier krijg je een wasbare-type marker en trek een rechte horizontale lijn die door u gekozen eindpunten met elkaar verbindt.
  • Gebruik opeengeklemde hout tegen de laagste rand. Dit soort hout staat bekend als de # 1wood. Hoewel dit soort is niet zo mooi als de rest, het werkt goed als het fundament van uw gevelbeplating. Het is strak korrel, waardoor bewaring voor de rest van de muur inrichting.
  • Zet de shakes op de top van de # 1 hout. Afhankelijk van uw ontwerp voorkeuren, kunt u de shakes in verwrongen of zelfs positie. Als je gaat naar het oppervlak van de gevelbeplating niveau, moet je handhaven van de rij van uw # 1-soort stukken hout. Als u gebruik maakt van een vervormde weergave, kan u de positie van de fundamentele hout.
  • Zet de shakes op zijn plaats met spijker. Gebruik constructie nagels om de shakes bovenop de gordelroos. Boor niet de nagels bij de hoeken, maar ongeveer tien centimeter afstand van de onderste rand. U dient alle bottom-gedeelte nagels op elkaar afgestemd, ook als je ze in een wankelde stijl.
  • Handhaving van de merken als je gaat hoger. Waardoor een rij rechte of gespreide siding omvat het herhalen van dezelfde procedure als hiervoor. Blijf totdat u klaar bent met de bovenste rij. Gebruik een marker als basis voor het begin van elke nieuwe rij.
  • Carve uw shakes met een gespecialiseerde zaag. Wanneer de zijkanten van de ceder schudt betrekking op de randen van entryways of ruiten, gebruik dan een zaag die speciaal is gemaakt voor het snoeien van hout rond deze gebieden.
  • Een laatste tip: Sorteer uw materiaal. Gewoon een tip om de levensduur van uw nieuwe gevelbeplating te verhogen, gebruik smalle stukjes hout in het bouwen van uw shakes. Ze gaan langer mee dan breed degenen.


Hoewel er is geen vervanging voor een echte ceder gevelbekleding uit te brengen van die ouderwetse elegantie op een plaats, kunt u deze vervangen oude door nieuwe om de stemming te houden. Nogmaals, kan uw grijzende stukken kijken goudbruin en roodbruin.