E2r

Hoe te koken geuren uit huis te verwijderen

Hoewel thuis gekookt voedsel ruiken en proeven echt heerlijk

Hoewel thuis gekookt voedsel ruiken en proeven echt heerlijk, ze doen laat een onaangename geur in het hele huis als u klaar bent met koken. De meest voorkomende geuren zijn ui geuren, de geur van rauwe vis, van gebruikte frituurolie en andere geuren die afkomstig zijn uit verschillende soorten voedsel. Je kunt niet echt verwijderen van de geuren die komen met hen, maar je kunt een aantal manieren proberen over hoe deze geuren die het hele huis doordringen als je eenmaal bereiden ze te elimineren. Dit artikel geeft je tips over hoe je de goede geur van uw huis te behouden, zelfs als je kookt voedsel dat geuren te verlaten. Lees verder.

  • Gebruik zuiveringszout. Baking soda is waarschijnlijk de meest bekende instrument in het verwijderen van elke vorm van geur in huis. Terwijl u het doen van uw keuken, zet er een schaal van zuiveringszout op het aanrecht om de geuren die komen uit het voedsel dat u wilt bereiden absorberen. Dit zal elimineren geur die wordt geleverd met de koken van voedsel. Zorg ervoor dat je de baking soda niet meer gebruiken in elke bakken inspanningen in de toekomst. Gooi het uit na een paar dagen en te vervangen door een nieuwe kom.
  • Laat frisse lucht binnen de deuren en ramen van uw huis Open tijdens het koken. Frisse lucht zal komen in het huis en de rook en geuren uit uw keuken meer dan genoeg uitgangen hebben. U zult geen zorgen te maken over het hebben van uw huis ruikt frieten.
  • Azijn is een andere keuken ingrediënt dat u gebruik kunt maken. Het werkt hetzelfde als baking soda. Je hoeft alleen maar in een kom in de buurt van de kachel te plaatsen. Het zal zeker elimineren de geur van vis en andere gebakken voedsel.
  • Heb je een uitlaat geïnstalleerd in uw keuken. De meeste moderne keukens zijn uitgerust met uitlaten direct boven de kachel, zodat de rook niet meer blijven hangen in de keuken en gaan uit van de uitlaat direct. Als u niet beschikt over een, overweeg dan de installatie van een uitlaat, zodat u niet hoeft te maken over keuken geuren doordringen je hele huis.
  • Lemon is ook te ontdoen van die vervelende keuken geuren. Terwijl u aan het koken bent, breng een pan water aan de kook. Zodra het water kookt, knijp in twee stukken van citroen die zijn gehalveerd. Dit zal absorberen geur dat uit uw keuken. Het zal ook stralen een aangename geur, met dank aan de citroen.
  • Koffiebonen kunnen ook elimineren keuken geuren. Ze absorberen de geuren die aanwezig zijn in uw huis. Het enige wat je hoeft te doen is plaatst u een kopje gemalen koffiebonen in uw keuken en u zult merken dat uw keuken niet meer stinken.


Hoe te koken geuren uit huis te verwijderen. Gebruik zuiveringszout.
Hoe te koken geuren uit huis te verwijderen. Gebruik zuiveringszout.

Volg deze tips elke keer dat u een maaltijd te bereiden voor uw familie. Er is niets vervelender dan een huis dat ruikt naar koken geuren. Dit is vooral pijnlijk als je binnenkort een etentje en je bent met de gasten thuis. Een goede gastheer is niet alleen voor te bereiden goed eten, maar ook zorgt voor een uitnodigende en ontspannen sfeer van de plaats. Je kunt niet bereiken als uw huis ruikt koken geuren.