E2r

Hoe te kraftpapier behang hangen

Je wallpaper Updaten kan duur zijn

Je wallpaper Updaten kan duur zijn, vooral als je het huren van werknemers om het te doen. Geef uw muren een frisse look die niet zal snijden in uw budget. Een eenvoudige manier om uw muren geven een impuls is om kraftpapier gebruiken en te installeren als achtergrond. Het ziet er chique, lijkt op suede, maar kost je zo veel, zeker als je het project te leiden jezelf.

  • Benodigdheden. Je zult een liter Draw Tite Nee Run, een kwast, handschoenen, 200 voeten van kraftpapier, pasta emmer, plakken, behang borstel, een flesje bruin acrylverf, plastic gladder, verf stok, en een liter polyurethaan nodig . Zorg ervoor dat u voldoende kraftpapier naar de muur waaraan u werkt te dekken.
  • Frisse start. Ten eerste, het reinigen van het gebied dat u zult werken met. Maak een verzinsel van wasverzachter en warm water, een half tot een half. Zet dit in een spuitfles voor eenvoudig doseren. Spuiten op muren, en dan strippen af ​​alle oud papier en zorg ervoor dat er geen rommel achtergelaten. Vervolgens grondig reinigen met TSP. Als uw behang is van de nieuwe variant, de soort die de technologie heeft geproduceerd om het leven gemakkelijker maken voor de huiseigenaren te maken, dan kunt u de meeste kans strippen met een plamuurmes.
  • Het voorbereiden van uw muur. Monteer uw verse kraft papier op je blote gipsplaten. Zorg ervoor dat u ten minste een primer.
  • Bescherm uw omgeving. Voordat u begint, verspreid oude krant of lappen op de grond rondom uw werkgebied om eventuele vlekken of morsen te voorkomen. Don uw rubberen handschoenen om uw handen te beschermen.
  • De nieuwe achtergrond gaat. Stel uw muur met Draw Tite Nee Run voordat je iets anders doet.
  • In stukjes en beetjes. In kleine gebieden, bij voorkeur 2 meter per keer. Scheur een stuk kraftpapier van de rol. Scheur dit stuk in kleinere stukjes papier. Toepassing behang verleden naar uw kraftpapier, monteer vervolgens op de muur. Het is het beste om een ​​aantal stukken samen overlappen om het gehele gebied van de muur te dekken. Gebruik stukjes met rechte randen aan line de muur gebieden moeten het plafond en de aangrenzende muur, deur of raam. Ontdoen van bellen, hobbels en bobbels met behulp van de schraper te glad uit de kraftpapier.
  • Afwerking. Na het geven van het behang wat tijd om te drogen, krijg je bruine acrylverf, toe te voegen aan uw polyurethaan en vervolgens goed mengen. Gebruik een borstel om de vacht van uw pas behangen muur.
  • Zelfgemaakte lijm. Voor de kraft savvy, kunt u ervoor kiezen om de extra mijl te gaan en maak je eigen pasta voor uw behang. Het is goedkoper en milieuvriendelijk! Je moet 250 gram of tarwemeel, 2 liter warm water, terpentijn essentie van ongeveer 2 deciliter, en 2 eetlepels suiker. Meng de bloem met slechts een liter van het warme water tot het glad is, dan meng terwijl het toevoegen van de rest van het water. Zet op een laag vuur en roer gedurende 5-10 minuten of tot de pasta dik wordt. Als het kleeft aan je menggereedschap, opstijgen vuur, voeg de terpentijn, en voeg dan de suiker.


Hoe te kraftpapier behang hangen. Het voorbereiden van uw muur.
Hoe te kraftpapier behang hangen. Het voorbereiden van uw muur.

Met de nieuwe kennis over hoe je behang uw huis met kraftpapier, u kunt nu updaten alle muren in je huis naar gelang de behoefte, maar zonder het legen van je zakken!