E2r

Hoe te lamsoor (Limonium) groeien

Lamsoor of Limonium wordt gebruikt als accessoire bloemen

Lamsoor of Limonium wordt gebruikt als accessoire bloemen, vergelijkbaar met de baby ademen, in bloemstukken, boeketten, en bloementuinen. Hij groeit vrij hoog tot ongeveer 2 meter of zo en produceert lavendel en paars gekleurde bloemen, kleintjes om precies te zijn. Dat gezegd als je op zoek naar een leuk exotisch tintje aan uw tuin, die u zeker zou willen overwegen het planten en groeien het. Hier zijn een aantal dingen om je op het juiste spoor.

Hoe te lamsoor (limonium) groeien. Lamsoor of limonium wordt gebruikt als accessoire bloemen.
Hoe te lamsoor (limonium) groeien. Lamsoor of limonium wordt gebruikt als accessoire bloemen.

  • De locatie. Zee lavendel zijn goed geschikt voor USDA zones 9 tot aan 11. Ook zijn ze perfect voor de regio's in de buurt van de zee ten gevolge van het feit dat zee lavendel de zon houden en zelfs goed te werken als voortdurend blootgesteld aan wind waardoor het perfect voor warme en tropische klimaten.
  • De grond. Zee lavendel kan groeien en gedijen in elke vorm van bodem, of het nu rijk of zand. Het kan zelfs groeien in wat dorre land ook. Als dat het geval is, moet je niet een moeilijke tijd waardoor het groeien in elke plek. Bij het planten zee lavendel, de aankoop van de planten en verplanten hem op de grond dat is goed bewerkt en gegraven. Het gat moet zo groot zijn als de oppervlakte van de planter of pot waar de lamsoor is verankerd. Diep graven en verwijder de lamsoor uit de container en sluit deze aan op het gat. Eenmaal ingesteld, stabiliseren ze door het verpakken van de grond stevig rond de stengels. Dat gedaan, strooi het water om de bodem geregeld.
  • Het onderhoud. Behalve voor de reguliere planning van water, zee, lavendel beschouwd als weinig onderhoud om te groeien. U hoeft niet meststof of organisch materiaal. U zult ook geen zorgen te maken over insecten en ongedierte. Alles wat je echt zorgen te maken over water geeft. Op de vroege stadia, is het noodzakelijk om de zee lavendel krijgen zo veel water als ze aankunnen. Dit betekent dat het houden van de grond vochtig. Zodra de planten in te stellen en zijn gevestigd, kunt u verminderen de gieter frequentie. Sea lavenders droogte kan tot op zekere hoogte, zodat water op het vervolg niet zo kritisch.
  • De bloei. Je eerste bloei moet worden verwacht rond de latere delen van de zomer. Wanneer dit gebeurt, zal je de eerste bloemstelen snoeien. Dit zal aanmoedigen tot meer bloemen produceren stamt later dat zul je zeker waarderen. Als u niet van plan bent om de bloemen te oogsten op de volgende bloeit, laat het op, maar snoei de stelen, wanneer de bloemen leeftijd en vervagen. Nogmaals, dit te bevorderen nieuwe groei en bloemen.
  • De proliferatie. Als u wilt uw lamsoor tuin uit te breiden, kunt u dit doen door extractie van de zaden van de bloemen. Om dit te doen, wachten tot de bloemen verwelken en clip ze. Zet ze opzij om op natuurlijke wijze drogen en de zaden te extraheren. Om de zaden te planten, gewoon zaaien ze in een plantenbak en hen opvoeden tot zaailingen verschijnen. Transplantatie de zaailing in de grond en herhaal hetzelfde proces van verzorging en verzorging totdat het nieuwe zee lavendel rijpen.


Daar heb je het, je eigen lamsoor plantage. Heel eenvoudig en makkelijk te doen, toch?