E2r

Hoe te oud tapijt te verwijderen

Het verwijderen van oud tapijt en het veranderen van het voor een nieuwe is een van de beste manieren om de look van elke ruimte te werken. Als u op zoek bent om uit te vinden hoe u uw oude tapijt te verwijderen, hier zijn enkele tips om u te helpen:

  1. Bereid de kamer. Het is een slimme zet om tijd te investeren in de eerste voorbereiding van de kamer voor het verwijderen van het tapijt om ervoor te zorgen dat u een minder rommelige baan zou hebben. Weg te nemen al het meubilair en plaats ze buiten de kamer. Stofzuig het tapijt grondig, om zich te ontdoen van zoveel stof mogelijk. Als je ook van plan om je kamer opnieuw te schilderen, nu is het tijd om dit te doen, met het oude tapijt nog in stand.
  2. Bereid de materialen die u nodig hebt. De materialen die je zult gebruiken voor dit project zijn de volgende: een mes of stanleymes, een oplosmiddel voor chemische lijm, een schraper, werkhandschoenen, neus en mond te bedekken (voor u om te voorkomen dat het inademen van de stof van het tapijt) en kniebeschermers. Zorg ervoor dat ook om schoenen te dragen met dikke zolen, om letsel te voorkomen als u per ongeluk op tapijt kopspijkers (zie nummer 3).
  3. Bepalen hoe het tapijt is bevestigd aan de vloer. Hoe verwijdert de oude tapijt grotendeels bepaald door hoe het aan de vloer. Algemeen een tapijt zou kunnen worden aan de vloer van lijm op de randen en naden verbonden, of het kan in plaats worden gehouden door spijkers in het tapijt. Deze tapijt kopspijkers zijn scherp en kunnen letsel veroorzaken, dus wees voorzichtig met hen.
  4. Weten wat te doen als het naar beneden is gehouden door lijm. Gebruik je mes, en wrik de vier randen van het tapijt. Vergeet niet, is tapijt lijm alleen geplaatst aan de randen. Zodra het je lukt om omhoog te trekken hoeken van het tapijt, moet het relatief eenvoudig zijn op te trekken van het hele tapijt van daar. Daarna schakelt de vloer van lijm met behulp van uw zware schraper, en een oplosmiddel speciaal ontwikkeld om tapijt lijm te verwijderen.
  5. Weten wat te doen als het aan spijkers. Wrik het tapijt in een hoek met een schroevendraaier. Trek de tack strips die je ziet. Het is het beste dat je trekken uit het tapijt kopspijkers een rechte rij op een moment. Heb een vuilniszak handig te ontdoen van de kopspijkers, om uw kansen ongeluk intensivering op de kopspijkers te minimaliseren. Een andere geweldige techniek te onthouden is om het tapijt rollen, het verzamelen van de kopspijkers, dan weer rolt de loper.
  6. Snij het ​​tapijt. Als u van plan bent te ontdoen van uw tapijt toch, het is best dat je het in reepjes gesneden met een scherp mes of stanleymes. Niet te diep snijden, hoewel, zo niet de vloer eronder beschadigd. Zodra je snijd het tapijt in reepjes, trekt het uit, en de steun moet komen recht uit, ook. Heb een vuilniszak bij de hand, waar je de strips kon zetten zodra je ze hebt getrokken.

Daar heb je het

Hoe te oud tapijt te verwijderen. Bereid de materialen die u nodig hebt.
Hoe te oud tapijt te verwijderen. Bereid de materialen die u nodig hebt.

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de manieren om oude tapijt te verwijderen. Geef jezelf ongeveer een halve dag om dit te bereiken, en wees voorzichtig, zodat je jezelf niet snijden! Good luck!