E2r

Hoe te planten voor een maan tuin kiezen

Moon tuin is een gespecialiseerde tuin

Moon tuin is een gespecialiseerde tuin, ontworpen en gecultiveerd vooral voor 's nachts kijken. Het landschap en alle accenten zijn bewust gekozen voor hun nachtelijke beroep. Hetzelfde geldt voor bloemen en planten. Ze zijn uitgekozen om hun kleur en textuur die visueel vertederend onder de maanverlichte hemel. Een groot deel van de schoonheid van een maan tuin eigenlijk steunt op de keuze van de bloemen en planten. Dus als u van plan om een ​​maan tuin hebt, moet je zorgvuldig kiezen planten die een mooie scène zal maken. Hier zijn enkele tips.

  • Pick lichtgekleurde planten. U wilt planten die zal weerspiegelen het maanlicht en / of kunstlicht, zo licht-of bleek-gekleurde planten het beste werkt. Planten die in zilver, wit, of een pastel kleur zal zeker het visuele effect dat u wenst te creëren. Zorg er ook voor planten die witte en zilveren bloemen en donkergroene bladeren hebben gezet. 'S nachts, zal de groene bladeren obscure in het donker, terwijl de witte en zilveren bloem zal uitzien alsof ze in de lucht zweven.
  • Denk aan de geur. Naast hun visuele aantrekkingskracht, zijn maan tuinen bekend om hun geuren. Dus bij de keuze van planten, kiezen die geven een zoete en ontspannende geur hele avond.
  • Koop planten in alle maten en hoogtes. Het doel is om een ​​gediversifieerde maan tuin te maken. U kunt samen te stellen en regelen van kleine en grote planten en korte en hoge planten. Op deze manier, je de visuele eentonigheid te doorbreken en maak een prachtige weergave van de fauna. Echter, heel voorzichtig zijn niet te overdrijven. Als de tuin ziet er ook verstopte, probeer dan een paar planten te verwijderen en leg de rest van de planten op een manier die een visuele balans ontstaat.
  • Kies bloemen die bloeien in verschillende seizoenen. Nogmaals, het doel hier is om variatie te hebben. Wat je wilt is een maan tuin die aantrekkelijk in alle seizoenen blijft. Om ervoor te zorgen dat de planten gezond te blijven het hele jaar, niet vergeten om kunstmest toe te passen na voedingsbehoeften van de planten '. Regelmatig water geven hen ook.
  • Factor in de grootte van uw maan tuin. Of u nu een grote ruimte voor een maan tuin of een kleine patio voor het, is het noodzakelijk dat u kiest planten die past in de omgeving. Als je een grote maan tuin, heb je veel meer ruimte op uw keuzes van planten. Maar als je een beperkte ruimte, zoals in het geval van de appartementen, moet je planten kiezen op basis van grootte en hoogte. Je zou ook liever planten ze in containers. Maar geloof dat je ruimte beperking zal op geen enkele manier afbreuk gedaan aan de esthetische waarde van uw maan tuin, voor zolang u regelen uw planten op een manier die het maanlicht en kunstmatige verlichting zal weerspiegelen.

Tot slot, bedenk dan hoe de bloemen eruit zal zien overdag

Hoe te planten voor een maan tuin kiezen. Pick lichtgekleurde planten.
Hoe te planten voor een maan tuin kiezen. Pick lichtgekleurde planten.

Tot slot, bedenk dan hoe de bloemen eruit zal zien overdag. Hoewel ze voor een nacht tuin, je moet niet vergeten dat de planten zo goed moet kijken overdag als ze 's nachts. Hun kleuren en maten moeten goed mengen, waardoor de maan tuin zo aantrekkelijk als uw gewone tuin.