E2r

Hoe te repareren verfschil uit metselwerk en baksteen

Als u metselwerk en bakstenen muren in je huis

Als u metselwerk en bakstenen muren in je huis, zal je bijna zeker te maken hebben met verf bladderde van het oppervlak. Hoewel dit een vrij veel voorkomend probleem, afbladderende verf moet onmiddellijk worden aangepakt. Het is erg lelijk, soort beroven uw huis zijn gebruikelijke schoonheid en charme. Om u te helpen, hier zijn enkele tips over de vaststelling van verf peeling uit metselwerk en baksteen.

Hoe te repareren verfschil uit metselwerk en baksteen. Schraap de afbladderende verf.
Hoe te repareren verfschil uit metselwerk en baksteen. Schraap de afbladderende verf.

  • Weet de oorzaak. Overtollig vocht veroorzaakt peeling, het verminderen van de kleefkracht van de verf te houden aan de oppervlakte. Dus voordat u eventuele reparaties, is het belangrijk om uit te vinden waar overtollig vocht vandaan komt. Controleer zowel het interieur en exterieur van het huis. Zoek uit of er scheuren en gaten die waterlekkage te bevorderen. Regenpijpen en plafonds moeten ook worden gecontroleerd. Als je ziet openingen zowel binnen als buiten het huis, afdichtmiddel of cement meteen.
  • Schraap de afbladderende verf. Je moet een staalborstel gebruiken om de losse verf van het oppervlak van het metselwerk en baksteen te verwijderen. Zorg ervoor af te schrapen zoveel als je kunt om de oppervlakte voor te bereiden verf opnieuw aanbrengen. Dit zal ook verwijdert het vuil en stof die zich ophopen op het oppervlak.
  • Uitbloeiingen verwijderen. Efflorescence de krijtachtige hechtend materiaal aan het oppervlak van het metselwerk en baksteen. Verwijder deze opbouw om de integriteit van het oppervlak te houden. Om dit te doen, moet je uitbloeiingen schoner en een harde borstel. Breng reiniger op het oppervlak en schrobben van de krijt-achtige opbouw. Spoel het af met water. Best een tuinslang te gebruiken om dit te laten straal beneden de resterende uitslag. Vergeet niet om handschoenen en beschermende brillen te gebruiken.
  • Reinig het oppervlak. Het is zeer belangrijk voor vuil, losse verf en andere materialen hechten aan het oppervlak van het metselwerk en bakstenen verwijderen. U kunt dit doen met het gebruik van bleekwater. In een emmer, meng een liter water en een kopje bleekwater. Maak dan gebruik van deze oplossing voor schrobben uit de ongewenste materialen van het oppervlak. Wanneer het oppervlak is al schoon, spoel het met water. Laat het oppervlak volledig droog is.
  • Toepassing sealer. De sealer zal helpen beschermen het metselwerk en baksteen verf tegen vocht en peeling. Zorg ervoor dat de instructies van de fabrikant te volgen bij de toepassing sealer. Specifiek, mee hoeveel lagen sealer je moet gelden.
  • Repaint het metselwerk en baksteen. Kies een goede verf voor uw metselwerk en baksteen oppervlak. Het moet vochtbestendig eigenschappen te hebben om te voorkomen dat het oppervlak peeling. U kunt diverse verf op de markt, maar veel deskundigen getuigen van de doeltreffendheid van acrylverf. Niet alleen het oppervlak te beschermen tegen vocht, het helpt ook bij die gebreken aan de oppervlakte. Nogmaals, zorg ervoor dat de instructies van de fabrikant te volgen. En vergeet niet om de ramen en deuren (als je schilderen in het huis) openen om verfdampen los uit het huis.


Anders, metselwerk en bakstenen reparatie kan in een dag worden afgerond tot een week, afhankelijk van de omvang van de schade. Dus voordat je begint, zorg ervoor dat je genoeg tijd om deze te voltooien.