E2r

Hoe te snijden in een elektrische kast

Als de hoeveelheid apparaten groeit in uw huis

Als de hoeveelheid apparaten groeit in uw huis, het verhoogt ook de noodzaak voor meer elektrische dozen. Het installeren van extra elektrische kasten vergt het snijden van gaten in de muur. Dit is een taak die u kunt bereiken in een kwestie van minuten.

Hoe te snijden in een elektrische kast. Verzamel materialen en gereedschap.
Hoe te snijden in een elektrische kast. Verzamel materialen en gereedschap.

  1. Verzamel materialen en gereedschap. Verzamel de materialen en gereedschappen die u nodig hebt voor dit project. Je hebt een gipsplaten zag een gat in de muur snijden voor de elektrische box. Een tang zal handig zijn voor het trekken van en buigen van metalen bandjes. Andere materialen die u nodig hebt zijn Madison bandjes, een niveau, potlood, meetlint en natuurlijk de elektrische kast.
  2. Meet de elektrische kast. Er zijn verschillende manieren om te meten en hulplijnen op de muur, maar de eenvoudigste manier is om de elektrische kast te houden tegen de muur en een schets met een potlood te tekenen. Gebruik het niveau om ervoor te zorgen de doos zal zijn niveau wanneer u het installeert. U kunt het niveau van het bovenste deel van de elektrische kast terwijl u de omtrek. Het potlood tip moet vlak tegen de doos bij het maken van de omtrek.
  3. Maak een gat in de muur. Gebruik de gipsplaten zaag uit te snijden het gat in de muur naar de elektrische kast tegemoet te komen. Plaats de punt van de zaag voor gipsplaat op een hoek van de omtrek, geef dan de achterkant van het handvat een paar tikken totdat uw zaag krijgt in ver genoeg om een ​​cut. Volg de omtrek die u hebt gemaakt op de muur totdat je volledig knip de hele vorm van de elektrische kast.
  4. Installeer de elektrische kast in de muur. Schuif de elektrische kast in het gat hebt gemaakt in de muur. Als het niet gemakkelijk ingaat, vinden dat gebied op het gat geeft u moeilijkheid. Plaats de elektrische doos in het gat te bepalen of de hoogte of breedte van de opening te klein. U kunt gebruik maken van de gipsplaten zagen om de ruimte een iets breder of gebruik schuurpapier als je echt niet nodig om zoveel te nemen uit de breedte of hoogte van het gat. Wanneer u gemakkelijk kan schuiven in de doos, duw het helemaal naar binnen totdat de beugels raken de muur. Gebruik de Madison riemen om de elektrische doos op zijn plaats houden en te voorkomen dat vallen. Plaats een riem aan de rechterzijde eerste, Doe het lange gedeelte in het gat naar de bovenkant van de doos met de tabs naar u toe. Als de tabbladen houden u van het je verder gaat kun je schuif in het onderste deel van de Madison band. Doe hetzelfde proces voor de linkerzijde van de schakelkast. Als de banden op hun plaats, zorg ervoor dat de lipjes zijn in het midden gebied, en dan met een tang, buig de lipjes naar de binnenkant van de doos en zet hem tegen de zijkanten van de elektrische kast is. U kunt draai de lipjes op de doos met de tang. Doe dit tot alle tabs.

U kunt elektrische kasten zelf met zeer weinig inspanning. U kunt ervoor kiezen om dit handmatig doen of gebruik elektrisch gereedschap.