E2r

Hoe te snijden met een afgeschuinde mes voor foto inlijsten

Snijden van een afgeschuinde bord afbeelding die u wilt gebruiken voor het inlijsten van een foto is niet zo ingewikkeld als men zou denken. Technisch, zolang je het bestuur en de schuine mes in de hand, de taak kan worden gedaan tot in de perfectie. Om te begrijpen wat een schuine snede, in principe, de snede een hoek van ongeveer 45 graden. Dit zal u toelaten om de bekleding van de raad van bestuur om een ​​zeer aantrekkelijke twee-een effect dat de kleur van de raad evenals zijn wit gekleurde rand rondom het beeld dat u inlijsten toont creëren bloot. Uiteraard zal een speciaal gereedschap nodig. Aan de raad bezuinigen op een hoek, zal je een afgeschuinde mes, die in feite een kleine hand kotter met scheermesjes bevestigd op een hoek nodig. Hier zijn enkele stappen om dit te doen met uw afgeschuinde mes.

Hoe te snijden met een afgeschuinde mes voor foto inlijsten. Voor snijden, is het belangrijk om een ​​paar dingen onthouden.
Hoe te snijden met een afgeschuinde mes voor foto inlijsten. Voor snijden, is het belangrijk om een ​​paar dingen onthouden.

  • Markeer de metingen. Snij het ​​bord zelf is eenvoudig en de werkelijke meting van de snede is het complexe deel. Ten eerste, moet u de afbeelding of mat bord op een schone tafel met een glad oppervlak hebben. Onder de raad van bestuur zou moeten zijn 2 tag borden samen opgesteld. Gebruik een metalen liniaal van ongeveer 36 centimeter te meten uit de opening voor het bord. Markeer deze met een potlood. Zorg ervoor dat het merk is donker genoeg om te zien, maar licht genoeg om gemakkelijk later te wissen. Deze opening zal gaan rond het hele bord maken van een rechthoekig of vierkant-ish grens. Zodra dat id gedaan, meet nog een ¼ inch recht binnen de bestaande grens u zojuist hebt gemaakt. Dit zal uw gids voor het snijden met behulp van de schuine mes te zijn.
  • Beginnen snijden. Nu dat de merken en de metingen zijn allemaal aangelegd, bent u klaar om de eerste snede te maken. Begin met een kant van de plaats van de liniaal langs de binnenste lijnen die je marker. De heerser zal uw blad begeleiden helemaal door. Wat u wilt doen is om te snijden in de opening en de binnenste lijn. Dit zal u enkele vergoeding voor de cut vooral omdat het mes wordt het snijden onder een hoek. Breng de schuine mes op het gebied direct na de liniaal in het gebied tussen de opening en de binnenkant lijnen. Duw het mes naar beneden op het bord bij het bieden ruimte. Dit zal de snede zuiver en glad te maken. Sinds mes de afgeschuinde mes is van nature een hoek, zal de cut de hoek die u wilt op het bord impliceren.
  • Herhaal dit proces. Zodra u met succes volbrengen van de eerste snede, herhaalt u dezelfde stappen voor de rest van de zijkanten van het bord. Na het invullen van alle bezuinigingen, krijgen een gum en start wissen van alle zichtbare potloodstrepen op het bord.


Voor snijden, is het belangrijk om een ​​paar dingen onthouden

Voor snijden, is het belangrijk om een ​​paar dingen onthouden. Ten eerste, zorg ervoor dat het mes in de afgeschuinde mes is zo scherp als het kan zijn. Als het mes is bot, zal de snede zijn grof en ruw, die je echt niet wilt. Ten tweede, zorg ervoor dat de werktafel waar het bestuur zal zijn op uiterst schoon om al het vuil of roet te vermijden dat zijn weg naar de perfect witte boord. Tot slot, zorg ervoor dat je heel voorzichtig zijn wanneer u omgaan met de schuine mes. Vergeet niet, de messen zijn flinterdun en gesneden belangrijke aders gelegen aan de pols moet u zich niet te voorzichtig te oefenen.