E2r

Hoe te spreien kopen

Met behulp van sprei voegt schoonheid aan uw slaapkamer zonder veel decoratieve meubelen en andere vormen van accenten te plaatsen. Wat is er leuk over spreien is dat ze beschikbaar zijn in verschillende maten en stoffen. De selectie van design patterns is enorm ook. Als u momenteel op zoek naar een sprei, een kijkje nemen op de gids van de koper hieronder.

  • Neem de stof in aanmerking. Spreien worden meestal gemaakt van katoen, chenille, gematelasseerd, en fluweel. Dit soort stoffen zijn aantrekkelijk in de natuur en hebben duurzame weeft om ervoor te zorgen dat de spreien kan de tand des tijds doorstaan. Uw keuze van de stof hangt vooral af van hoe u van plan bent de sprei te gebruiken. Bijvoorbeeld, als het gaat om verdubbelen als een trooster, kies katoen om u warm te houden 's nachts. Als het puur voor decoratieve doeleinden, kunt u kiezen fluweel.
  • Weten hoeveel u kunt besteden. Spreien zijn beschikbaar voor ongeveer 15€ tot 90€. Als de spreien worden geproduceerd door een bekende fabrikant of gemaakt van speciale materialen, verwachten te betalen manier buiten deze prijsklasse. Het beste als je al een idee hoeveel je bereid bent te besteden dat wanneer je winkel, zult u niet in de verleiding om te veel uitgeven.
  • Denk aan de grootte. De grootte van de sprei moet natuurlijk zodat de grootte van het bed overeenkomen, moet u de bed eerst meten voordat de jacht voor een sprei. Als de jouwe is een eenpersoonsbed, moet je sprei meet rondom 39x75 cm, queen size, 60x80, kingsize, 76x80, en Californië koning, 72x84. Let wel, dat sprei fabrikanten doorgaans verschillende maten methode te beschikken, dus het zou veel veiliger als je de exacte meting van je bed bij het winkelen.
  • Zorg ervoor dat de sprei is makkelijk te verzorgen. Sommige spreien zijn machine-wasbaar, terwijl anderen moeten met de hand worden gewassen of chemisch gereinigd. Om ervoor te zorgen dat uw sprei krijgt alle zorg die het nodig heeft, controleert u de zorg instructieblad van de fabrikant. Je moet gemakkelijk zien wanneer u de verpakking van de sprei.
  • Kies een sprei die je slaapkamer thema past. Een sprei is een decoratief accent op zich, maar het moet nog steeds stemmen op de rest van de kamer elementen. U kunt kiezen voor een sprei die het thema of een sprei die volledig contrasterende past. De keuze is aan jou om ervoor te zorgen, maar zorg ervoor dat de sprei op geen enkele manier het patroon of thema je hebt in je kamer verwennen te maken.
  • Bepaal waar om te winkelen. U kunt kiezen om te winkelen bij een online winkel of uw plaatselijke warenhuis. Er is niet veel verschil hoe dan ook, behalve dat je bij de sprei raken zelf wanneer u koopt van een fysieke winkel. Hoe dan ook, maak er een punt de transactie met een vertrouwde en gerenommeerde verkoper, vooral als u ervoor kiest om online te winkelen. Vergeet niet dat er nep bedrijven in het web die erop uit zijn om uw geld te krijgen.

Hoe te spreien kopen. Neem de stof in aanmerking.
Hoe te spreien kopen. Neem de stof in aanmerking.

U moet ten minste drie spreien te kopen, dus je moet genoeg te wisselen. Als u slechts een of twee, kan uw spreien gemakkelijk slijten als gevolg van overmatig gebruik en wassen.