E2r

Hoe te tape voor het schilderen strepen op een muur

De mogelijkheid om te spelen met kleur is een doeltreffend instrument dat u kunt gebruiken als u wilt uw huis te passen. U kunt deze mogelijkheid met de vaardigheid om in kaart te geometrische figuren te combineren. Lijnen zijn de gemeenschappelijke elementen gebruikt.

Maak strepen om stijl en persoonlijkheid toe te voegen aan uw gekozen gebied. Neem een ​​kijkje op hoe de juiste taping know-hows kan helpen bij uw project.

Lay-out van de basis

Hoe te tape voor het schilderen strepen op een muur. Gaan door taping basics.
Hoe te tape voor het schilderen strepen op een muur. Gaan door taping basics.

Indeling de basis. Zorg ervoor dat je de tijd hebt gegeven om uw eerste verf te vestigen. De ideale bedraagt ​​ten minste 24 tot 36 uur. Dit is onder warme weersomstandigheden, maar als je zijn gevestigd in een gebied met koudere omgeving een goede 48 uur zorgt ervoor dat alles droog is.

Gaan door taping basics

Gaan door taping basics. Het is belangrijk om bewust te zijn van de parameters die je moet werken met terwijl het doen van uw project. Neem een ​​kijkje op deze taping concepten om onnodige verspilling te voorkomen.

  • Maak een duidelijk besluit van het deel dat u niet wilt verf te bereiken dan voorzichtig werk je weg rond met schilderstape om het gebied dat u hebt gekozen beveiligen.
  • Gaan door elk detail om ervoor te zorgen dat ze stofvrij en droog, zodat tape adequaat kan plakken.
  • Scheur de tape in kleine, smalle stukjes en leg ze op ronde voorwerpen zoals deurknoppen.
  • Identificeer het deel waar het plafond voldoet aan de muur u op het punt om aan te werken. Doe hetzelfde met de omringende muren. Maak lange rechte lijnen naar deze gebieden te bewaken.
  • Kranten kunnen worden gebruikt om ramen te dekken, maar maken er een punt om te beveiligen ze met behulp van schilderstape.
  • Doeken voor de vloer moet stabiel worden gehouden met tape.

Verkrijgen van de juiste band voor de baan

Verkrijgen van de juiste band voor de baan. Ga over beoordelingen om erachter te komen welke band je bieden kan doen met vlag en wimpel. Zoek naar een die kan leiden tot scherpe lijnen en gladde afwerking. Bovendien moet een goede kwaliteit tape niet komen in een te sterk en te plakkerig. Het moet bieden voldoende ademruimte voor vers gemaakte jassen.

Doe het langzaam en gemakkelijk

Gaan door taping basics. Identificeer het deel waar het plafond voldoet aan de muur u op het punt om aan te werken.
Gaan door taping basics. Identificeer het deel waar het plafond voldoet aan de muur u op het punt om aan te werken.

Doe het langzaam en gemakkelijk. Tape van boven naar beneden. Zorg ervoor dat tape buiten de lijnen om ervoor te zorgen dat u de gewenste afstand tussen de markeringen krijgen. Leg de band op het oppervlak depressies en maak er een gewoonte van om een ​​paar meter te verplaatsen op een moment. Druk stevig en vermijd rekken als het kan ertoe leiden dat de tape te breken of tillen. Draai grip van de band via een plamuurmes of spatel. Indien dergelijke tools zijn niet beschikbaar u kunt werken met je vinger, creditcard of een lepel. Wanneer u wordt geconfronteerd met een zeer glad oppervlak dichten de randen van de tape door het bekleden met basiskleur van de muur. Dit zal de andere verf verbieden verhuizen van de afgeplakte gebied.

Af met de tape. Bepalen of de verf helemaal droog is. U kunt dit doen door het aanraken van het oppervlak. Pak het einde van de band en beginnen afpellen schuin of in een hoek van 45 graden. Dit dient te gebeuren in een traag tempo. Doe het rustig aan als u niet wilt dat uw verf baan verpesten. Je handen moeten dicht en parallel aan het gebied dat u bezig bent te worden gehouden als u een einde maken aan de verwijdering sessie.

Remodeling momenten kan heel spannend, maar staan ​​niet toe dat je emoties om het beste van je krijgt. Werken op een rustige manier om het resultaat om trots op te zijn krijgen.