E2r

Hoe te verwijderen van roest op roestvast staal bestek

Roestvrij staal bestek kan ontwikkelen roest als je het te houden in opslag voor een lange tijd. Dit is vooral het geval als de plaats waar u het opslaat is vochtig en vochtig. Rust kan ruïneren uw roestvrij staal bestek collectie. Het goede nieuws is dat u gemakkelijk de roest te verwijderen uit de lepels, messen en vorken door het gebruik van eenvoudige ingrediënten die je misschien al in huis hebben. Volg de stappen die hieronder worden verstrekt om te leren hoe dit te doen.

Hoe te verwijderen van roest op roestvast staal bestek. Bereid room van tandsteen oplossing.
Hoe te verwijderen van roest op roestvast staal bestek. Bereid room van tandsteen oplossing.

  • Bereid uw bestek. Bereid uw bestek en inspecteer de gebieden waar roest vormt. Je moet weten waar de roestige onderdelen zijn, zodat het gemakkelijker zal zijn voor u om later schoon te maken. Zorg voor een vat en plaats alle roestige bestek binnen.
  • Geniet in oplossing. Vul de bak met warm water. Het bestek moet volledig worden ondergedompeld in het water. Voeg een kopje zuiveringszout in het water en meng het tot het poeder is opgelost. Laat de bestek in de container weken voor ongeveer een uur of twee. U kunt met de bestek zitten in de oplossing langer als de roest is dik.
  • Bereid room van tandsteen oplossing. Terwijl het weken het bestek in de baking soda en water, heb je al kan de pasta die je zal gebruiken om het bestek schoon te maken na het verwijderen van de roest voor te bereiden. Hier krijg je een kleine container en voeg 2 theelepels vers citroensap met ¼ kopje room van tandsteen poeder. Meng de 2 ingrediënten tot vorm je een pasta. De zuurgraad van het citroensap vermengd met de room van tandsteen zal verwijderen van de overgebleven roest en zal uw bestek geeft een mooie glans.
  • Met behulp van de pasta. Verwijder de bestek uit de baking soda en water. Gebruik een zachte tandenborstel en dep de haartjes van de pasta. Schrob de pasta op de delen van het bestek waar er nog vlekken van roest verlaten. Wrijf niet over de bestek krachtig, zodat u niet zal krassen op het bestek te hebben.
  • Reinig het bestek. Wanneer het bestek is vrij van roest, kunt u al schoon te maken. Spoel het bestek met de oplossing waar u doorweekt het bestek eerder. Zorg ervoor dat u de pasta te verwijderen van het oppervlak van uw bestek. Na het schoonmaken gebruikt u een schone katoenen doek af te vegen het water uit de bestek. U kunt ook gebruik maken van een stalen polijsten doek in plaats van uw gewone doek, zodat er geen vezels op het oppervlak van uw bestek.
  • Bescherm uw bestek. Om uw bestek te beschermen tegen het ontwikkelen van roest in de toekomst, kunt u veeg ze af met roestvrij staal Pools. U kunt dit bij uw lokale hardware winkel. Gebruik een schone en zachte doek om de RVS polish op elk stuk van het bestek van toepassing.


Nu weet je hoe om roest te verwijderen van uw roestvrij staal bestek

Nu weet je hoe om roest te verwijderen van uw roestvrij staal bestek. Bewaar uw bestek op een droge plaats om het te vermijden van de vorming van roest. Als u de bestek in de oorspronkelijke verpakking, kunt u silicagel pakketten in de container zodat het aanwezige vocht in absorberen.