E2r

Hoe te vinyltegel zetten over oud linolium vloeren

Ongeacht hoe zorgvuldig je bent linoleum vloeren zijn niet onoverwinnelijk aan de tand des tijds. Er is echter een manier over hoe je kunt maken van uw vloer er nieuwe minus het vervelende werk. Putting vinyltegel dan linoleum is een geweldige manier om je vloer te werken aan die nieuwe frisse look te bereiken. Afgezien van dat het afdekken van uw oude linoleum met vinyl zal geen problemen omdat ze vervaardigd uit het zelfde materiaal plaatsen. Beste deel is, zijn er veel van vinyl ontwerpen waaruit u kunt kiezen. Het is geheel aan u om te beslissen welke stijl en het ontwerp zal best een aanvulling op uw mooie huis. Hieronder tonen we u stappen over hoe je de levensduur van uw oude vloer kan vernieuwen.

  • Bereid uw materialen. Om mee te beginnen zul je ivoren vloeibare zeep, water, bezem, dweil, handdoek, spons, ammoniak, azijn nodig, egaliseermiddel, rubberen handschoenen, troffel, vinyl tegels, mes en tegels roller. De meeste van deze materialen kunnen worden gekocht bij elk huis verbetering winkel.
  • Ruim uw linoleum. Voor het installeren van vinyl tegels op de vloer, is het cruciaal om een ​​schone ondergrond te hebben. Gebruik je bezem vegen vuil en stof dat zich op het grond. Om het nog meer gepolijst nemen uit uw ivoren vloeibare zeep en meng met warm water. Dweil de vloer met behulp van deze oplossing. Maak het af door deppen uw linoleum met een schone handdoek. Als voor hardnekkige vlekken en vuil met een spons in het reinigen van het gebied. Het is ook verstandig om alle wax opbouw op de vloer te verwijderen als deze in de weg kan krijgen zodra vinyl lijm in contact komt met de vloer. Om de was te verwijderen, schrob de vloer met ammoniak. En aangezien het onvermijdelijk is voor ammoniak om geen sporen achter te laten, wassen vloer met azijn vermengd met water.
  • Zelfs uit uw vloer. Omdat het bijna voorbestemd voor linoleum te scheuren ontwikkelen door de jaren heen, is het zeer waarschijnlijk voor uw vloer om een ​​blik van onregelmatigheid geven. In evenwicht uit het oppervlak, de aanschaf van een egalisatielaag en toepassen op uw vloer met je troffel. Wees voorzichtig al en zorg ervoor dat u de instructies hebt gelezen over hoe de verbinding te gebruiken. Het kan ook nodig zijn voor u om rubber handschoenen te dragen, omdat de meeste verbindingen kan je huid irriteren. Het laatste wat je zou willen dat er gebeurt is om je huid verbranden en ontwikkelen een lelijke uitslag. Zodra de verbinding opdroogt zult u merken een meer gelijkmatige en gladde vloer.
  • Zet in je vinyltegels. Zodra de vloer is helder en glad, zoek het middelpunt. Dit is waar je moet beginnen met het opzetten van de vinyl tegels. De reden hierachter is om zelfs uit het aantal tegels op beide zijden. Zodra je hebt bedacht het uitgangspunt voorzichtig los het papier van uw vinyl tegels en druk deze stevig op zijn plaats. Blijf dit doen totdat u uw muren. Als de laatste tegel naderen van uw muur niet zal passen, gebruik je mes om de vinyl trimmen. Gebruik een tegel roller om de tegel nog steviger op de vloer.


Hoe te vinyltegel zetten over oud linolium vloeren. Bereid uw materialen.
Hoe te vinyltegel zetten over oud linolium vloeren. Bereid uw materialen.

Daar heb je het! Nu alles wat je hoeft te doen is uit te nodigen vrienden en familie en laat hen uw nieuwe en heldere zoek vloer.