E2r

Hoe te voorjaarsbloeiende heesters snoeien

Een struik of struik heeft meerdere stengels en de hoogte is ongeveer 15 tot 20 meter hoog. Er zijn verschillende soorten struiken en er zijn mensen die bloemen op verschillende seizoenen als de lente bloeiende struiken. Voorjaar bloeiende struiken moeten worden gesnoeid, zodat ze zullen hebben grotere en mooiere bloemen voor volgend voorjaar. Dit is ook te maken struiken goed gevormd en schoon uitzien. Er zijn struiken die moeten licht worden gesnoeid en er zijn mensen die moeten volledig worden gesneden om de stengel.

Hoe te voorjaarsbloeiende heesters snoeien. Ontvang de dingen die je nodig hebt in het snoeien voorjaar bloeiende heesters.
Hoe te voorjaarsbloeiende heesters snoeien. Ontvang de dingen die je nodig hebt in het snoeien voorjaar bloeiende heesters.

Hier zijn de stappen op hoe te voorjaarsbloeiende heesters snoeien.

  • Ontvang de dingen die je nodig hebt in het snoeien voorjaar bloeiende heesters. Dit zijn rake, takkenschaar, hand snoeiers, alcohol, handschoenen en rieten. Bereid een container waar u uw afval als een vuilnisbak of een emmer kan zetten. Als u meerdere struiken op uw tuin, het reinigen van de instrumenten voor het snoeien van de volgende struik. Gebruik alcohol om de gereedschappen te reinigen.
  • Kiezen wanneer te snoeien. Voorjaar bloeiende struiken zal stoppen met het produceren van bloemen op de lente. Dit is het moment waarop nieuwe groei zal laten zien, die zal produceren bloemen voor het volgend jaar. Als je de bloemen verwelken, is het tijd om uw struiken snoeien. Hoewel het zal niet echt de plant beschadigen als u snoeien op elk moment van het jaar, zult u niet in staat zijn om de bloemen te genieten als je planten, die nodig zou kunnen hebben om de bloemen te snijden snoeien. Als u wilt dat alle bloemen die uw struik zal produceren voor dit jaar te krijgen, is het best te snoeien als het stopt met de productie van bloemen.
  • Snoei struiken. Verwijder de uitgebloeide bloemen, alsmede degenen die al oud en vervagen zijn. Dode takken dienen volledig en worden gesneden als de oude takken. Voor beschadigde takken, snijd het beschadigde deel en behouden het gezonde deel. Zieke takken of die bladeren al zijn bedekt met schimmel moet ook worden gesneden. Zorg ervoor dat u de takken die u bezuinigen op de container gezet. Dit is om de ziekte wordt overgedragen naar de andere planten voorkomen. Zieke of beschadigde bladeren of takken links op de grond kan gemakkelijk van invloed op de gezonde planten en beschadigen ze net zo goed. Vuurdoorn is een type van de lente bloeiende struik, die moet licht worden gesnoeid om de vorm en grootte te controleren. Bekende snoeien het aantal bessen op de plant te verminderen. Er zijn planten die beter blijven zitten met hun natuurlijke vorm zoals Quince en Forsythia. Om zijn vorm te houden natuurlijk, verwijder de oude takken van de struik. Snoei slechts 1/3 van de plant. De grootste en oudste van de takken moet volledig worden gesneden. Er zijn ook planten die sukkels zoals Lilac produceren. Verwijder de sukkels en oude bloemen uit uw Lilac planten om gezondere groei te bevorderen. Dunne overvolle takken om ze schoon en toonbaar te maken. Dit zal de uitstraling van uw tuin te verbeteren.


Na het snoeien van uw voorjaarsbloeiende heesters

Na het snoeien van uw voorjaar bloeiende struiken, het reinigen van de grond met behulp van een hark en zet afval in de container. Harken of het schoonmaken van de grond rond de planten moeten regelmatig worden gedaan omdat er mogelijk zieke bladeren die in de grond die schade of verspreiding van de ziekte naar de andere planten kunnen veroorzaken kan vallen. U kunt ook gebruik maken van kunstmest op uw struiken om ze gezonder te laten groeien.