E2r

Hoe te wijnstokken te kopen

Het verhogen van je eigen druiven is zeker makkelijk

Het verhogen van je eigen druiven is zeker makkelijk. Als het oogsttijd, heb je een veel opties over hoe u kunt genieten van uw druiven. U kunt eten ze vers. U kunt droog ze en geniet van rozijnen. U kunt sap of fermenteren hen en feest op wijn. Of u kunt gewoon koken ze en hebben goede porties van gelei en jam. Maar de echte uitdaging er gebeurt als je op het punt om de wijnstokken te kopen. Je moet een aantal factoren in overweging, zodat u kunt profiteren van heerlijke druiven. Lees verder:

Hoe te wijnstokken te kopen. Meet uw beschikbare ruimte.
Hoe te wijnstokken te kopen. Meet uw beschikbare ruimte.

  • Meet uw beschikbare ruimte. Grapevines goed groeien in een comfortabele omgeving. Idealiter elke grapevine vereist ongeveer 8 'x 8' zodat het goed kan vergroten en natuurlijk vrucht. Laat je niet al te veel wijngaarden als je ruimte beperkt is. Ook duidelijk uw doelgebied voordat u beginnen met het planten uw druivenranken.
  • De voorkeur aan een open ruimte. Wijnstokken moeten veel zon krijgen. Kies een ruimte waar ze een volle zon te genieten - ten minste acht uur per dag. De beschikbaarheid van zonlicht kan een groot verschil in het verhogen van uw wijnstokken.
  • Lees meer over de groeiperiode. Merk op dat de meeste druivensoorten kunnen groeien en worden geoogst tussen de vier en vijf maanden. Dat is zonder het risico van vorst. Dus, zeer bijzonder over de aard van de wijnstokken die je gaat planten. Dubbelklik op met uw plaatselijke kwekerij als de specifieke soort die u bekeek kunnen gedijen in uw doelgroep ruimte.
  • Bekend zijn met de verscheidenheid. Druiven kunnen worden gedifferentieerd naar smaken, kleuren, en groottes. Dus, kies het ras dat gunstig kan groeien met het klimaat in uw omgeving. Anders, als het ras dat je hebt is niet bevorderlijk voor uw regio, kan het verhogen van het pas echt problematisch. Nogmaals, te bespreken met uw plaatselijke kwekerij een aantal van de mogelijke opties die u kunt overwegen.
  • Stel uw specifieke doel. Vraag jezelf af waarom wil je de wijnstokken te planten. Als u het verhogen van hen, zodat u kunt fermenteren wijn, moet je schuren voor de geschikte variëteit. Kijk voor wijnstokken dat de gewenste suiker en zuurgraad van wijn kunnen ontmoeten. Ondertussen, als u van plan bent om ze te oogsten voor uw gelei en jam, ga dan voor de pitloze variëteit. Ook vragen rond als de zuurgraad is relatief lager dan de andere rassen. Met andere woorden, informeer dan uw plaatselijke kwekerij over uw plan, zodat u kunt de juiste variëteit te krijgen.
  • Bereid uw bodem. Grapevines vragen om een rijke grond die goed wordt afgevoerd. U moet plant ze ongeveer drie-inch diep. Naast het bewerken van de grond voordat je plant de druivenranken, moet u ook mest of compost in het hele gebied. Dat moet het mogelijk maken de wortels van je wijnstokken te spreiden gemakkelijk en snel.


Nadat u hebt geplant uw druivenranken

Nadat u hebt geplant uw druivenranken, je volgende taak is om te voeden hen. Moet in staat zijn een routine van een soort volgen. Je moet spuiten ze voor ongedierte, bezuinigen wijnstokken als ze groeien te breed, te bouwen hekjes en coax de wijnstokken zich vast te klampen aan hen, en het net van de druiven, zodat u kunt ze te beschermen tegen vogels.