E2r

Hoe u de juiste vloer voor uw keuken kiezen

Uw keuken is een van de vitrines van een professioneel ogende huis (als je in feite de eigenaar van een fantastisch uitziende huis), zodat het volstaat te zeggen dat gaan voor linoleum als keuken vloer zal uw gasten en familieleden kijken overal, maar op de vloer om te voorkomen dat eruit te flappen onvrijwillige geluiden van ontzetting en afkeuring. Denk er eens over voor een seconde en je zult ontdekken dat geen enkele hoeveelheid van het schoonmaken, opruimen, en goedpraten van zal maken linoleum vloeren er niet beter. Als je linoleum vloeren, misschien is het tijd om de balans op te nemen en na te denken over het veranderen van het. Ja, de economie is nog steeds herstellende, maar je kunt het een vierkante voet doen in een tijd totdat deze is voltooid. Dat is hoe keuken projecten worden gerealiseerd, een tegel en kruidenrek tegelijk.

Hier is hoe u de juiste vloer voor uw keuken te kiezen.

Hoe u de juiste vloer voor uw keuken kiezen. Ceramic.
Hoe u de juiste vloer voor uw keuken kiezen. Ceramic.

1. Selecteer het type dat is eenvoudig te installeren, in het oog springende, budget-vriendelijk, en gemakkelijk te onderhouden. Dit is waarschijnlijk de enige keer wanneer je niet hoeft te bellen een professional aan het werk voor u doen. Er zijn vloeren producten die u zelf kunt installeren. Geen verdere uitleg nodig.

2. Kies uit de array van vloeren opties. Er zijn een aantal echt geweldige mogelijkheden voor uw keuken.

  • Kurk. De laatste in vloeren opties voor uw keuken. Dit type is echt milieuvriendelijk en gemakkelijk op de voeten en hielen, ook vanwege zijn zachte en lage impact oppervlak. U hoeft geen zorgen te maken over vast te zitten met een bruine en sponsachtig uiterlijk, zoals u zult veel kleuren en designs om uit te kiezen. Dit is top als het gaat om vloeren opties voor uw keuken. Als u katten of honden, echter, houd ze uit je keuken. Zij zullen zeker kras en klauw hun weg in de kurk. Serieus, hou ze uit je keuken als je ervoor kiest om te gaan voor kurk voor keuken vloeren.
  • Ceramic. Dit type keuken vloer laat u de veelzijdigheid van een combinatie van moderne en traditionele inspiraties aangeboden door zijn mooie patronen. Het enige probleem dat u te maken hebben met het voegen is, maar je zult geen probleem reinigen keramische vloeren hebben.
  • Hardhout. Kers, eik, pijnboom, en Hickory hout maken uitnodigende keuken vloer omdat ze geven elke keuken een huiselijke sfeer. Je hoeft alleen te letten op de korrelen patronen omdat er te veel van het kan uw keuken overweldigen, ongeacht hoe groot de ruimte is. Dit type keuken vloer is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, maar nauwelijks milieuvriendelijker. Je zou kunnen hebben om twee keer na te denken over de aankoop van dit soort als je van groene producten.
  • Bamboe. Bamboe wemelt in Azië en Zuid-Europa en het is vrij gemakkelijk te kweken die deze "gras" val maakt in de categorie van een groen ontwerp. Het enige nadeel hier is dat het heel lastig om in een huis dat alleen moet worden verbeterd waardoor de bamboe uitstraling moet passen in het bestaande ontwerp van uw huis. Proberen te visualiseren hoe dit type vloer past als een handschoen in uw bestaande keuken. Aan de andere kant, als je nog steeds op de ontwerpfase van uw huis, u hoeft niet te vragen over het gebruik Bamboo confronteren.

Hardhout. Bamboe.
Hardhout. Bamboe.

Wil je de ultieme tip over het kiezen van de perfecte vloer voor uw keuken kennen? Ga voor contrast. Kies donkerder aanrecht, kookstel, en kasten, terwijl gaan licht voor de vloeren. Dit bespaart u de verlegenheid van het hebben van stof show, die gebeurt wanneer je donkere keuken vloer.