E2r

Hoe u uw woonkamer versieren met lampjes

De woonkamer is een van de meest gebruikte gebieden in een huis

De woonkamer is een van de meest gebruikte gebieden in een huis. Het is de meest voorkomende gebied om het bezit van een breed scala aan activiteiten: van gasten vermaakt tot blijven rondhangen. Het is om deze reden waarom je moet speciale aandacht aan te besteden om ervoor te zorgen dat het niet alleen het doel en de functie te dienen, maar het doet dit op een stijlvolle manier. Dit is waar lampen komen inch Het hebben van de juiste set van lampen zal u helpen om een ​​chique look voor je woonkamer te bereiken door het creëren van een sfeer die je wilt uitstralen.

Bent u uitgekeken op uw bestaande verlichting

Bent u uitgekeken op uw bestaande lampen? Wilt u het sparren met decoratieve lampen, maar niet waar te beginnen? Als dat zo is, lees dan verder om erachter te komen hoe.

  • Ken uw thema. Het eerste wat je moet doen bij het ​​versieren van uw woonkamer met lampen is om te weten welke specifieke thema uw woonkamer brengt. Kijk rond in de kamer. Wat zijn de belangrijkste stukken heb je dat geeft een sterke indruk? Zijn uw meubels meestal gemaakt van hout? Hoe zit het met uw ramen? Uw muren en vloeren? Welke kleur regeling of model heeft uw kamer te volgen? Deze zijn vooral belangrijk omdat het kiezen van de juiste verlichting is afhankelijk van welke kleuren heeft uw kamer. Woonkamers met kleuren die voornamelijk donker en vet, bijvoorbeeld, nemen veel licht zal dus meer licht dan die zijn zonnig en helder vereisen.
  • Bepaal locatie. Zodra u vast te stellen wat thema te volgen, beslissen waar je wilt om de lampen te zetten. Het is belangrijk te weten wanneer het met verschillende lampen hebben verschillende toepassingen. Eerst beslissen hoe elke lamp zal haar doel te dienen vanaf het moment dat je in de kamer lopen naar het moment dat je eruit. Bereikbaarheid is essentieel ook als u wilt dat elke lamp zet je gemakkelijk te bereiken, zelfs door de kortste lid van uw familie. Voor deze, na te denken over de verschillende activiteiten die plaatsvinden in je huiskamer-televisie kijken naar het lezen van boeken aan het spelen met de computer om een ​​dutje in de bank.

    Hoe u uw woonkamer versieren met lampjes. Ken de verschillende soorten verlichting.
    Hoe u uw woonkamer versieren met lampjes. Ken de verschillende soorten verlichting.

    Neem ook nota van een belangrijk stuk die dienen als het brandpunt van de kamer. Teken een lay-out van uw woonkamer en markeer de specifieke gebieden waar deze activiteiten plaatsvinden en zet apart.

  • Ken de verschillende soorten verlichting. Er zijn vier types van verlichting die u moet overwegen alvorens te beslissen welke specifieke lamp te gebruiken. Ze zijn Ambient, Taak, Accent-en decoratieve. Sfeerverlichting is het type lamp dat helpt de toon van de kamer. Taakverlichting wordt gebruikt om extra licht in gebieden waar er specifieke activiteiten gehandeld zoals lezen, studeren of met behulp van de computer, bieden. Accent wordt gebruikt om een ​​stuk van het object, zoals een muurschildering of schilderij te markeren. Decoratieve verlichting, zoals de naam al doet vermoeden, is voor het versieren doeleinden.
  • Schik uw lampen nu. Dat u bekend bent met de verschillende soorten, neem je lay-out en wijst een type verlichting voor elke activiteit. Eenmaal gedaan, kunt u nu verder gaan en zet een lamp in elk gebied dienovereenkomstig. Kies uit een grote verscheidenheid aan lampen-van vloer lampen naar de tafel soort. Voor een meer samenhangende look, kies lampen van hetzelfde merk als de meeste van uw meubels of roeden.


En daar heb je het, een nieuwe en verbeterde woonkamer om beter te ontspannen en vrienden en familie welkom in! Net strategisch regelen uw lampen en je kunt eindelijk hebben dat goed verlichte woonkamer heeft u altijd van hebben gedroomd.