E2r

Hoe wordt aardappelen groeien in een aantal oude banden

Het grote ding over aardappelen

Het grote ding over aardappelen, naast het feit dat het voedsel dat kan worden gekookt op verschillende manieren, is dat je ze kunt laten groeien bijna overal. Je kunt groeien ze in emmers, diepe containers, en naar beneden in de grond. U kunt zelfs gebruik maken van oude en versleten banden om een ​​mooie en diepe container te creëren om aardappelplanten te cultiveren ook. In feite, kunt u waarschijnlijk groeien ongeveer 20 pond of zo van tomaten met 4 gebruikte banden. Hier zijn de stappen te volgen.

  • Selecteer de locatie. Ten eerste, moet u een locatie geschikt voor de teelt te vinden. Kies er een die voortdurend zal worden gebombardeerd door zonneschijn. Dit is essentieel. Ten tweede, wil je losse grond hebben in dat gebied. Dit houdt het bewerken van de grond een beetje. Tot slot, zorg ervoor dat u extra grond om zo goed te gebruiken, omdat je zal het toevoegen van de bodem elke keer dat u een nieuwe band. Als je dit hebt gedaan al deze, dan is het zeker tijd voor u om te beginnen.
  • Begin met 3 aardappelen. Nu dat u een locatie in gedachten hebben, plaatst u de band op de top van de bewerkte grond en ga je je aardappelen. De aardappelen moeten nog 3 ogen op haar huid. Als de aardappelen te groot, dan gewoon in stukken gesneden. In ieder geval krijgen ze klaar voor het planten.
  • Voeg band. Leg de eerste band op de top van de bewerkte grond. Pak de aardappelen en speld ze naar beneden in het gat van de band. Wanneer dit gebeurt, vullen de gehele band met grond, zodat de aardappelen worden begraven. Waterput en wacht.
  • Voeg de tweede band. Op een gegeven moment, de plant begint uit te lopen op. Als deze op een hoogte van ongeveer 8 tot 10 centimeter, voeg de band bovenop de eerste en vullen met aarde. Zorg ervoor dat slechts het topje van de plant zichtbaar is. U wilt de plant om te worden begraven in de grond met slechts het topje zichtbaar. Dat gedaan, waterput en wacht u opnieuw.
  • Voeg de derde band. Met de tweede band al op zijn plaats, het niet mag lang duren voor de plant om nog eens 8 tot 10 centimeter groeien. Als dat zo is, worden gelezen met je derde band. Plaats het op de top, begraven de plant met bodem totdat de punt is het enige zichtbare ding steekt, en het water goed.
  • Voeg de laatste band. Zodra de plant spruiten hoge weer, de laatste band toe te voegen en herhaal het proces. Begraaf het met aarde en water goed. Op een gegeven moment in de tijd, zal de plant weer spruit omhoog. Houd het bevochtigen van de water. Zodra de plant bruin wordt, dan bent u klaar om uw aardappelen te oogsten. Verwijder elke band en verzamel de aardappelen. Zorg ervoor dat de bodem en banden gereserveerd voor uw volgende aardappelpoot cyclus.


Hoe wordt aardappelen groeien in een aantal oude banden. Selecteer de locatie.
Hoe wordt aardappelen groeien in een aantal oude banden. Selecteer de locatie.

Misschien wilt u overwegen het mengen in andere materialen in de bodem om snellere groei en gezondere opbrengst te bevorderen. Het mengen van de bodem met compost is een optie, maar je kunt beter doen met behulp van een medium bestaat uit perliet, houtsnippers, veenmos, en compost.