E2r

Hoe wordt gas lassen van aluminium

Lassen heeft vele soorten

Lassen heeft vele soorten. De meeste van deze types afhankelijk van een soort gas. De uitdrukking "autogeen lassen" is heel specifiek. Het gaat om een ​​soort van lassen die oxy-fuel gebruikt. Zuurstof en acetyleen worden zorgvuldig gecontroleerd en gemengd om een ​​warmte die een metaal kan smelten maken.

Hoe wordt gas lassen van aluminium. Wees je bewust van de inherente uitdagingen in het omgaan met aluminium.
Hoe wordt gas lassen van aluminium. Wees je bewust van de inherente uitdagingen in het omgaan met aluminium.

"Gas lassen" wordt algemeen gebruikt in aluminium werken, met name in het repareren van leidingen. Hier zijn enkele richtlijnen over hoe je goed kan "gas weld" aluminium:

  • Wees je bewust van de inherente uitdagingen in het omgaan met aluminium. "Gas lassen" een aluminium is niet zo eenvoudig. Je moet in gedachten houden dat aluminium een ​​metaal. Daarom moet u er rekening mee houden dat het kan warmte efficiënt kan uitvoeren. Met andere woorden, kan aluminium gemakkelijk oververhit raken. Dat kan invloed hebben op uw gehele werkproces. Ook kan het enige tijd duren voor aluminium om de kleur te veranderen als je te verwarmen. Je moet zeer waakzaam. U moet weten of het aluminium wordt al smelten.
  • Grondig reinigen van uw aluminium. Uw werkstuk moet vrij zijn van olie en vuil. Als het vettig is, moet u een oplosmiddel te hebben. U kunt gebruik maken van een verfverdunner of een alcohol weg te nemen van de vettigheid. Als het wat vuil, kunt u een roestvrij borstel. Je moet in staat zijn om gelijkmatig schrobben elke kant van de aluminium voordat je gaslassen stint.
  • Laat uw werkstuk, gaan via een brandstof vlam. Dit is een cruciaal onderdeel van het proces. Het onderwerpen van het aluminium om brandstof vlam is verplicht. Deze procedure maakt het mogelijk de koolaanslag om te verblijven in uw werkstuk. De koolafzetting steun in het bereiken van het smeltpunt. Ze verbranden als uw werkstuk komt dichter bij de smelttemperatuur.
  • Selecteer een grotere fakkel tip. Als u nodig hebt om gas lassen van aluminium, met behulp van de juiste fakkel tip wordt kritisch. Je moet gaan voor de grootte van een inkeping groter dan degene die wordt gebruikt voor het staal van dezelfde dikte. Bijvoorbeeld, een bepaalde stalen plaat een dikte heeft van 400e van een inch. Het moet een fakkel tip grootte van 00. Dus, als uw taak is om gas lassen een bepaalde plaat aluminium met een dikte van 400e van een duim heeft, dan, de fakkel tip formaat dat je nodig hebt is 0.
  • Haastig Doe het lassen baan. Je moet snel werken om te voorkomen dat oververhitting uw aluminium plaat. Merk echter op dat ondanks de snelheid, wordt ook verwacht dat voldoende flux borg bereiken. Je moet ook goed zijn voor een goede inbranding.


Als het de eerste keer is om gas lassen van aluminium

Als het de eerste keer is om gas lassen van aluminium, kan het nodig zijn om te werken met een partner. U kunt ook de praktijk, zodat u kunt voelen hoe aluminium eigenlijk reageert op lasvlam. U kunt een klein stukje aluminium. Zet het op je lastafel. Dan willen om het te verwarmen met behulp van een neutrale vlam. Zonder voorafgaande kennisgeving, de metalen smelt en een gat er nog in het blad. Je moet oefenen hoe om te voorkomen dat dat gat. Alles wat je nodig hebt om te begrijpen is de juiste timing.