E2r

Hoe wordt hout magneten maken

U kunt gebruik maken van willekeurige stukken hout liggen rond het huis van de overgebleven houten blokken of kunstig gesneden hout houten magneten maken. Dit is een groot project voor zowel u als uw kinderen in het weekend, en zal nuttig zijn voor het bijhouden van notities op de koelkast om.

  1. Verf. Neem de houten stukken beginnen versieren deze met verf. Acryl verf zal meestal goed werken met het hout. Zorg ervoor dat de tafel waar voert het project is beschermd met ten minste twee lagen krantenpapier vellen, zodat de verf niet het bureau vlek. U kunt ook de uitvoering van het project buiten om ervoor te zorgen dat u niet de vloeren of het meubilair vlek. Als u zal maken grote hoeveelheden van het hout magneten, kunt u ook gebruik maken van sponzen waardoor het schilderen makkelijker.
  2. Voeg namen. Vervolgens kunt u de hulp van uw kinderen in dienst bij het ​​toevoegen van hun naam of andere korte berichten op de houten stukken. Dit kan zodra de stukken hout zijn gedroogd in de zon worden gedaan. U kunt gebruik maken van dunne permanente markers in verschillende kleuren toe te voegen in de namen van uw kinderen. Naast namen en notities, kunt u ook gebruik maken eenvoudige tekens op de houten stukken.
  3. Voeg andere versieringen. Voeg vervolgens in de andere decoratieve accenten. Er zijn tal van thuis materialen die u kunt gebruiken om het hout magneten te versieren. Als u kralen liggen rond het huis, kunt u deze gebruiken om dimensie en textuur toe te voegen aan de houten magneten. Naast kralen, kunt u gebruik maken van linten, zijde en kant aan de randen van de houten magneten te dekken. Als je dun en transparant kant, kunt u zelfs de gehele voorste gedeelte van de magneet met de doek, zolang de details geschilderd en geschreven op het oppervlak van het hout blok is nog steeds zichtbaar. Gebruik hete lijm om deze verschillende versieringen hechten. Houd in gedachten, echter dat kleine kinderen niet worden toegestaan ​​om de hete lijm te behandelen, omdat het kan potentieel schadelijk zijn voor de kinderen.
  4. Lijm de magneten. Zodra de decoraties klaar voor het hout magneten, de volgende stap is om de magneten bevestigen in de stukken hout. U kunt dit doen door het opgooien van de stukken hout, zodat de achterkant wordt blootgesteld. Vervolgens neemt u stroken van magneten of kleine magnetische knoppen. Voeg in een schar van hete lijm op deze magneet stukken en vervolgens deze bevestig op de achterkant van de houten stukken. Laat deze uit te drogen.
  5. Bevestig. Nadat de magneten zijn opgedroogd, je eindelijk kunnen u en uw kinderen 'creaties rond het huis weer te geven. U kunt deze op de deur van de koelkast, of u kunt een white board te kopen, waar u kunt plaatsen aantekeningen en schrijf notities met behulp van white board markers.

Hoe wordt hout magneten maken. Voeg andere versieringen.
Hoe wordt hout magneten maken. Voeg andere versieringen.

Door hout magneten, kunt u toestaan ​​dat uw kinderen om hun aangeboren creativiteit te uiten en de broodnodige tijd te krijgen om de band met je kinderen. Nog beter, zal dit project niet kost je veel, en de meeste van de benodigde items zijn beschikbaar in uw huis of de lokale kunst en ambachten winkel.