E2r

Hoe wordt koffie tafelpoten te bouwen

Een centraal punt van de vele woonkamers en familiekamers is een salontafel. Salontafels, die normaal gesproken worden geplaatst in de voorkant van een bank of stoel, worden vaak gebruikt om op te slaan en weer te geven items, maar worden ook gebruikt voor een informeel diner gelegenheden. Helaas, goed gebouwd salontafels die zijn gemaakt van kwaliteit hout kosten vaak honderden dollars. Om geld te besparen, veel mensen kiezen voor salontafels te maken. De meest complexe deel van het maken van een salontafel is het maken van de benen. Dit artikel geeft u de stap die nodig is in de wijze waarop salontafel poten te maken.

De eerste stap in hoe je salontafel poten maken is om het ontwerpen van uw salontafel benen. U moet zorgen voor de benen zijn lang genoeg om je tafel juiste hoogte te geven en dat ze dik genoeg zijn om voldoende ondersteuning bieden om adequaat omgaan met alles wat je van plan bent om te stapelen op uw salontafel.

Nadat de vormgeving is voltooid

Nadat het ontwerp is voltooid, wordt de volgende stap in hoe u koffie tafelpoten te maken is het verzamelen van benodigdheden. De belangrijkste van alle leveringen is het hout. U moet ten minste vier dikke blokken hout die lang genoeg is om het ontwerp voldoen aan de specificaties, maar de aard van de geselecteerde hout is belangrijk. De meest populaire vormen van hout voor salontafels en hun benen zijn Eiken, Mahonie, esdoorn, en Pine. Het hout voor de benen moet overeenkomen met de rest van de tafel. Om de benen te maken moet u ook een zaag, een router, schuurpapier, meetlint, klemmen en hout finisher.

Na het verzamelen van alle noodzakelijke benodigdheden

Na het verzamelen van alle noodzakelijke benodigdheden, de volgende stap in hoe u koffie tafelpoten maken is te snijden en de vorm van de benen. Met behulp van een tafel zag snijd de poten naar de juiste lengte. Met behulp van een mijter of cirkelzaag, zult u in staat om uit te spitten en de stijl van de benen van uw ontwerp specificaties te voldoen. Zorg ervoor dat u nauwkeurig te snijden lijnen te tekenen op het hout voorafgaand aan het snijden. Ongelijke benen zal leiden tot een onevenwichtige salontafel.

Na het snijden de benen

Hoe wordt koffie tafelpoten te bouwen. Nadat de vormgeving is voltooid.
Hoe wordt koffie tafelpoten te bouwen. Nadat de vormgeving is voltooid.

Na het snijden van de poten, de volgende stap in hoe koffie tafelpoten maken is om zand de benen. Zorg ervoor dat zand onder ondersteuning van de poten en langs de zijkanten van de benen. Het schuren van de benen geeft hen een glad afgewerkte look. Als u hebben hardhouten vloeren die kunnen worden gekrast, wilt u misschien wat stof leggen op de onderzijde van de benen, zodat ze niet krassen op uw vloeren.

De laatste stap in hoe je salontafel poten maken is om vlekken op de benen. Pas dezelfde hout finisher als je deed met de rest van de tafel. Na aanbrengen van een vlek zeker 12 uur zodat de laag goed drogen alvorens de benen.