E2r

Hoe wordt krijt reinigen van tapijt

Een huishouden met kinderen is gemakkelijk te herkennen

Een huishouden met kinderen is gemakkelijk te identificeren. U kunt zien krijt vlekken in onwaarschijnlijke plaatsen. Op tapijten, bijvoorbeeld. Maar hoe schattig de kinderen kan ze vinden, krijt vlekken op tapijten zijn lelijk. Goede zaak is, kleurpotloden vlekken zijn vrij eenvoudig te verwijderen. Als u tapijten die werden genomen als kunst-projecten, te beginnen verlossende hun schoonheid door het gebruik van de volgende tips.

Hoe wordt krijt reinigen van tapijt. Een huishouden met kinderen is gemakkelijk te herkennen.
Hoe wordt krijt reinigen van tapijt. Een huishouden met kinderen is gemakkelijk te herkennen.

  1. Gebruik afwasmiddel. De eenvoudigste manier om krijt vlekken te verwijderen is met behulp van afwasmiddel. Begin met het mengen van afwasmiddel met water. Dan genieten van een witte doek in het mengsel. Vergeet niet om altijd gebruik maken van witte doek bij het verwijderen van krijt van het tapijt te voorkomen vlekken met textielverf. Vervolgens voorzichtig dep de vochtige doek op het tapijt. Niet schrobben of wrijven. Als je dat doet, zal u op de vlek tot diep in de stof. Zodra de vlek is verwijderd, maak dan een propere deel van de reinigingsdoek met water en dep de vlek. Doe dit om zeepresten te verwijderen.
  2. Schraap de vlek uit. Schrapen is een eenvoudige methode om de vlek. Schraap het krijt was met behulp van een boter mes of lepel tot een groot deel van de vlek is verwijderd. Om schrapen een stuk makkelijker, kunt u een zak ijs op de top van de vlek. Dit zal verharden de was en zal u toelaten om te schrapen zoveel vlek mogelijk. Vervolgens onder vacuüm de was chips. Vlek sporen op het tapijt kan worden verwijderd door operatiegebied met een vochtige doek.
  3. Breng azijn. Witte azijn is een krachtige vlekverwijderaar. Gebruik deze door er een goede hoeveelheid van het behandelde gebied. Laat het 10 minuten zitten voordat schrobben met een zachte borstel. Vergeet niet om zacht tijdens het scrubben om de vlek uit de afwikkeling diep te vermijden. Ook borstel in binnenwaartse beweging, vanaf de vlek randen naar het midden om de vlek te houden verspreiding buiten. Dan Dep de plek met een papieren handdoek. Ga verder blotting totdat de vlek is volledig geabsorbeerd. Zodra de vlek verdwijnt, verwijder de azijn schoon door het met een zeepachtige doek. Eindig door spoelen met een doek overgoten met warm water.
  4. Strijk de vlek. Strijken van de vlek smelt het krijt was, waardoor het gemakkelijk te verwijderen. U kunt papieren handdoek over de vlek en laat het ijzer over heen. De papieren handdoek absorbeert de vlek het smelten. Wijzig papieren handdoeken zo vaak als nodig om plakken te voorkomen de vlek terug naar het tapijt.
  5. Spuit glijmiddel. Eerste af te schrapen zo veel krijt wax als je kunt, dan spuit glijmiddel van het behandelde gebied. Laat het voor ongeveer drie minuten voordat schrobben met een zachte borstel. Spuit meer glijmiddel en breng afwasmiddel. Scrub opnieuw. Dan vlek het gebied om het smeermiddel, afwasmiddel te verwijderen en vlekken. Dep een zeepachtige spons daarna naar volledig schoon het gebied. Spoel met een vochtige doek.

Mocht u chemicaliën te gebruiken op het tapijt, dat u deze eerst testen op een klein, verborgen gebied te maken. Dit zal u helpen te bepalen of de chemische stoffen kan verkleuring en stof schade kan veroorzaken.