E2r

Hoe de keuken geuren te elimineren

De keukens kunnen eenvoudig worden stinkende plaatsen. Je hebt prullenbak, oud voedsel, nieuwe voedingsmiddelen, en veel schuilplaatsen voor de opbouw, die allemaal kunnen maken voor een stinkende keuken. Maar uw keuken hoeft niet te stinken - in plaats daarvan kan ruiken fris en schoon. Met een paar goede tips wordt u op uw weg naar een beter ruikende keuken.

Stap 1

Hoe de keuken geuren te elimineren. Reinig uw gootsteen werpen.
Hoe de keuken geuren te elimineren. Reinig uw gootsteen werpen.

Schoon te maken. Zelfs een schone keuken kan een goede keer over en dit is vaak het geval als er een paar overgebleven geuren. Gebruik 1 kopje citroensap en 1 kopje water in een kom of veldspuit aan de tellers, de wastafels, en de kachel schoon te maken. Dit zal een grote geur en helpen opruimen eventuele resten of bacteriën die blijven op deze oppervlakken.

Stap 2

Reinig uw gootsteen werpen. Of u nu een hebben vuilophaal of gewoon normale afvoeren, ruikt er vaak te bouwen. Giet een kopje zuiveringszout beneden elke afvoer en top af met een kopje citroensap (deze mix zal bruisen). Dit zal helpen bij het schoonmaken van de afvoer en het verwijderen van geuren te vernieuwen.

Stap 3

Reinig de vuilnisbak. De vuilnisbak is een enorme bron van geuren. Vaak is de stinkende vuilnis gaat uit, maar de geur blijft achter. Dit kan zijn omdat het blik is zichtbaar vuil en heeft gemorst materiaal in, of omdat de geuren hebben "geplakt" met de blik. Gebruik 1 kopje zuiveringszout in het blik en borstel het in het bad schoon te maken voor een sprankelende nieuwe start naar de prullenbak.

Stap 4

Controleer rond het fornuis en koelkast. Als je een geur en kan niet lijken te weten waar of waarom, kijk dan rond de kachel of koelkast. Soms morst uiteindelijk langs de rand van de kasten naast deze apparaten. Trek ze uit en was de zijkanten van de kast en het apparaat. Mop onder hen en zorg ervoor dat je de muur. Gebruik 1 kopje citroensap aan 1 kop water, of 1/2 kopje azijn bij 2 kopjes water, voor een reinigingsoplossing die veilig en effectief is.

Stap 5

Reinig de vuilnisbak. Controleer rond het fornuis en koelkast.
Reinig de vuilnisbak. Controleer rond het fornuis en koelkast.

Reinig de koelkast uit. De geuren in de koelkast te bouwen en kan een rommelige keuken veroorzaken ook. Met behulp van een kopje zuiveringszout tot 2 kopjes warm water (u kunt een eetlepel citroensap toe te voegen voor een goede ruikende koelkast). Zich te ontdoen van alle oude voedingsmiddelen en veeg uit het geheel van de binnenkant van de koelkast.

Stap 6

Luchtverfrisser. Soms is de geur van het koken en is eigenlijk in de lucht. Dit is een goede gelegenheid voor luchtverfrisser . U kunt gebruik maken van essentiële oliën voor parfums naar keuze. Sommige grote opties voor het helpen bij de absorptie en het verbergen van de geur zijn citroen, citroengras, en tea tree olie. Een paar druppels van de essentiële oliën kunnen worden toegevoegd aan water en alcohol in een spuitfles.

Stap 7

Maak je eigen potpourri pot op het fornuis. Je kunt een pan vullen met water en voeg oude fruit (appels, citroenen, sinaasappelen, grapefruit) en kook het. Om een meer complexe geur toe te voegen kruiden of specerijen (kaneel gaat geweldig met twee appels en een sinaasappel), een beetje vloeibare geur, of een paar druppels etherische oliën. Dit maakt het ruiken als je aan het koken bent iets groots zonder dat je echt koken. U kunt gooien alles uit na een paar uur en was uw pan.

Stap 8

Bak. Er is iets heel huiselijk over bakken. Je hoeft niet te worden een goede bakker of een ton van de tijd op uw handen om te bakken deze dagen. Kies koekjesdeeg die premade of een bevroren taart je pop in de oven. Dit geeft je een geweldige snack voor de kinderen of een grote dessert terwijl het maken van uw keuken ruikt geweldig. Dit is ook geweldig om te doen voordat bedrijf komt over (of u het dessert serveren aan uw bedrijf).


De keukens zijn bedoeld om lekker ruiken, maar soms slechte geuren kruipen op ons. Of u nu de hele lijst of alleen de een ding dat lijkt te zijn het probleem aan uw geur te doen, genieten van een betere ruikende keuken vandaag!