E2r

Hoe om schoon te maken een klein etentje

Onderhoudend thuis is een heel leuk

Onderhoudend thuis is een heleboel plezier. Het is een geweldige manier om te ontspannen, tot rust komen en bijpraten met oude vrienden. Echter, na de laatste voorgerecht werd geserveerd en de laatste kruimel van het dessert is opgegeten, is het tijd om schoon te maken.

U mag fret en tegenop om dingen te repareren na een samenzijn. Als u georganiseerd te blijven in de eerste plaats, opruimen kan in een handomdraai!

Hier is hoe om schoon te maken een klein etentje.

1. Plan uw avond vooruit. Gebruik alleen gerechten en dingen die je kunt laden in de vaatwasser. Je wilt niet de rest van je avond staan over een gootsteen als je net zo goed moe bent blazen.

2. Bij de voorbereiding voor de avond en als je door de nacht, herinner CLAYGO: schoon als je gaat! Laat geen dingen zitten op de teller als het hoort in de prullenbak, koelkast of vaatwasser. Terugkeer dingen zodra je ze gebruikt. Dit zal het opruimen taak minder overweldigend aan het eind van de avond te maken.

3. Tijdens het diner of zodra u klaar bent met het bereiden van het eten, laadt de afwasmachine met de potten en pannen of andere dingen die u gebruikt om uw maaltijd te bereiden. Als uw vaatwasser vol is, dan lopen al de cyclus. Op die manier kun je het duidelijk uit voor het diner is gedaan om ruimte te maken voor uw diner borden en glazen. Als er nog ruimte in, in ieder geval uw gootsteen zal duidelijk zijn en de vaatwasser zal voor u klaar als u klaar bent onderhoudend.

Als u niet beschikt over een vaatwasser en je bent te moe om te doen de afwas, gewoon uitspoelen alle gerechten of laat het weken tot de ochtend.

4. Krijgen de gasten om de toonhoogte in en helpen. Wanneer u wrap up je 's avonds, vraag dan uw gasten te brengen in de vuile vaat op het aanrecht. Als je naar buiten gebracht wat stoelen, vragen of ze als er ergens kunt stapelen of weg te pakken. Misschien wel een vriend of gast kan achterblijven om te helpen opruimen.

5. Zet lege flessen en blikjes in de prullenbak. Laat geen geopende flessen uit of het zal muffe geur in de ochtend. Lege uit restjes bier of andere dranken die u niet wilt in de gootsteen te houden voordat het weggooien van de containers.

6. Weg te pakken overgebleven voedsel in kleine containers en in de koelkast meteen. Als u niet de ruimte hebt, kunt u uw gasten mee naar huis nemen sommige.

7. Zet alle gebruikte linnengoed in de wasserij. Je hoeft niet naar de wasmachine draaien gewoon nog niet, maar in ieder geval zal wachten op u in de ochtend. Als uw beddengoed zijn erg vuil, kunt u deze weken in het wassen met wasmiddel maar laat het 's nachts.

Hoe om schoon te maken een klein etentje. Onderhoudend thuis is een heel leuk.
Hoe om schoon te maken een klein etentje. Onderhoudend thuis is een heel leuk.

8. Vegen de gebieden u te vermaken in bijvoorbeeld de keuken en eethoek vloer. Doe geen moeite om te stofzuigen tot de volgende ochtend. Stof van alle kruimels op de stoelen en doe een snelle pluis beneden van de bank in de woonkamer.

9. Legen elke gebruikte asbakken zodra uw gasten vertrekken. Niet verlaten deze zitten of je huis ruikt. Controleer het gastentoilet. Als de prullenbak is vol, leeg het uit, samen met de prullenbak voor de avond.

Opruimen na een kleine bijeenkomst moet niet te veel tijd of moeite te nemen. Met een beetje hulp en een beetje organisatie, kan het efficiënt gedaan worden.