E2r

Hoe gebruik te maken van een canvas zeil maken

Zeilen worden op verschillende manieren gebruikt, maar ze dienen allemaal als een soort deksel. Verschillende soorten dekzeilen hebben verschillende toepassingen. Sommige zijn voor kortstondig gebruik, terwijl anderen zijn voor zware doeleinden. Dekzeilen met zilver en wit poly dekzeilen zijn de meest voorkomende. Andere soorten dekzeilen zijn een honkbal tarp om een hele honkbalveld bedekken als het regent, een boot zeil dat een boot in de winter en materialen die de boot kan worden dragen beschermen beschermt. Er zijn ook orkaan dekzeilen, vrachtwagen dekzeilen en RV dekzeilen om de selectie te voltooien.

In een familie thuis

In een huis, is een canvas zeil zeer vaak gebruikt als een beschermende laag om iets gedekt uit de regen te houden. Canvas dekzeilen langer mee dan plastic zeilen. U kunt op lopen, zelfs als het nat is, want het is niet glad. Dit maakt het zeildoek populair. Er zijn ook andere toepassingen voor canvas dekzeilen. Los van de toepassingen die je al kent, andere populaire toepassingen zijn de volgende:

Hoe gebruik te maken van een canvas zeil maken. Outdoor en indoor vaste bekledingen.
Hoe gebruik te maken van een canvas zeil maken. Outdoor en indoor vaste bekledingen.
  • Outdoor en indoor vaste bekledingen. Canvas dekzeilen geworden zuinig omdat ze worden gebruikt als ademende stoffen om objecten te dekken en deze verhinderen roesten of rotten. Voor binnen en buiten de bescherming, de Noble merk is uitstekend.
  • Algemene doeleinden tarp. Dit soort zeildoek omvat materialen, gebouwen, materieel voor gebruik buitenshuis, en voorwerpen die kunnen roesten of rotten. Majestic merk is meer populair voor dit doel. Oogjes zijn gunstig geplaatst om de drie tot vier meter, het aansluiten van twee rijen van randen om het gemakkelijker maken om dit zeil te gebruiken. De Majestic is behandeld tegen meeldauw en water te weerstaan als alle andere dekzeilen voor algemene doeleinden. Alle sluitingen worden genaaid met heavy duty, anti-rot thread. Individuele zeilen zijn aangenaam verpakt met kleurrijke labels.
  • Speciale heavy-duty constructie voor veelzijdig gebruik. Royal merk is geschikt voor de lange termijn moving. Het zeildoek is een favoriet omdat het corrosie te voorkomen op welke items worden bedekt met dit zeil voorkomt.
  • Ontworpen voor zware truck, trailer, en boerderij gebruik. Regal merk is zeer geschikt voor lange-termijn transport. Het zeildoek is ademend en is nodig om roest of rot te voorkomen dat objecten die worden beschermd.
  • Gebruikt om poreuze voorwerpen zoals vloerbedekking en gestoffeerd meubilair. Het maakt niet verkleuren of wrijven-off schade aan de items die worden beschermd.
  • Gebruikt voor boot bekleding en tent vliegen. Het zeil kan de blootgestelde zijden van de boot te beschermen tegen overmatige schelpdieren groei, en zal ervoor zorgen dat de binnenkant van de boot droog zijn, zelfs als je regens op zee te ervaren.

Een zeildoek is zeer nuttig

Een zeildoek is zeer nuttig. Ze zijn dicht geweven en er zijn geen rafelige randen. Canvas dekzeilen hoeven niet te worden gewassen om klitten te voorkomen. Wanneer niet in gebruik, het zeil zijn slechts te gevouwen kreukvrij mogelijk gehouden. Als buitenshuis gebruikt, moeten de randen van het zeil pinnen moet de hoek te verankeren op de grond en volledig te dekken en zet de inhoud van het zeil. Elke hoek van het zeil moet worden op de grond en gekoppeld veilig. Er zijn tal van dingen die men kan doen met een canvas zeil. Vanwege deze vele toepassingen, moet je canvas zeil worden gewaardeerd als elk ander huishoudelijk voorwerp.