E2r

Hoe kan ik antieke Chinese meubelen te herstellen I

Antieke Chinese meubelen Restauratie

Leer hoe de antieke Chinese meubelen worden hersteld / opnieuw ingericht ter verbetering van de uitvoering verkrijgbaar, zodat u kunt selecteren van de juiste antieke Chinese meubelen.

Omdat het overspuiten van proces wordt gedaan met nauwgezette zorg, en met als doel het uitbrengen van het object inherente karakter, het vakmanschap en de restauratie brengt u de best mogelijke kwaliteit. In het kort, het is een zeer ingewikkelde manier om de best mogelijke restauratie en overspuiten van de Ming en Qing speciale Chinese Antieke garanderen.

Volgens het uiterlijk van de klassieke meubelen, zijn er drie soorten van restauratie methoden: ancientness onderhoud; Bark onderhoud; Renovatie. De onderzoeken standaard en planning zijn zeer streng tijdens de restauratie, de kwaliteitscontrole is gedurende het hele proces.

Ancientness Onderhoud
Het betekent: Na gerepareerd door timmerman, kunnen de onderdelen met witte oppervlak scarped en gepolijst, maar de andere originele lak en decoratie moeten worden bewaard.

Procedures: Meubelen selectie - verwijderen - Vervanging materiaal - Boards gezamenlijk - Test voor make-up - Montage - Meubilair selectie:
Observeer hoe mildewed en verrot het meubilair is te zien of het gerepareerd kan worden aan de hand van de ancientness onderhoud.

Hoe kan ik antieke chinese meubelen te herstellen I. Verwijder het na het bekijken van de structuur.
Hoe kan ik antieke chinese meubelen te herstellen I. Verwijder het na het bekijken van de structuur.

- Verwijdering:
De ambachtslieden in de restauratie workshop zal elk stuk uit elkaar te halen, dit is een zeer belangrijke procedure. De kwaliteit van de restauratie afhangt.

Verwijder het na het bekijken van de structuur

Verwijder het na het bekijken van de structuur bij het verwijderen, moet de volgorde die in strijd met de oorspronkelijke make-up volgorde worden vastgesteld. De schade van de oorspronkelijke lak worden verlaagd tot het minst. De schraper kan niet worden gebruikt.

Verwijder alle hardware-en metaalbewerking en houd ze.

Bekijk de furniture†(TM) s oorspronkelijke textuur.
Bekijk de furniture†(TM) s oorspronkelijke textuur.

- Vervanging materiaal:
De werknemer zal in de eerste plaats gebruik maken van schuurpapier en speciaal gereedschap om ervoor te zorgen elk stuk glad, maar Max. houden de oude laqure, schilderen en carving aan de chacraters van de oude stuk te houden.

Bekijk de furniture†(TM) s oorspronkelijke textuur

Bekijk de furniture†(TM) s oorspronkelijke textuur, de schade graad en onderdelen om te zien of het echt nodig vervangen materiaal, zo ja, met dezelfde textuur, kleur en korrel in nood zijn. In het algemeen worden de lichte kleuren voorkeur. Refinish het oppervlak met een aantal laagje lak (Met meerdere malen van polish).

Op deze manier kan het wel de stukken max houden de charater (Kleur, Oppervlakte Defect van Long Time Met etc.) van oude item. Het kijken net als oude stuk.

De volgende stap is om te herstellen en de bronzen en andere metaalbewerking schoon volgens de uw verzoek en ze te vervangen terug op de Chinese antieke meubels .

- Boards gezamenlijk:
Het lid van raad van bestuur moeten een hoek van 30 graden met het dressoir. De verbinding met pasta poeder moet worden gebruikt onder bepaalde druk en temperatuur, de operatie methode is om de planken eerst clip voor 4-8 uur, neem dan buiten en plaats deze gedurende 24-48 uur. De eis na verbonden is om de planken recht, geen ruimte, geen pasta print, geen barst.

- Test voor make-up:
De eis is hetzelfde als de renovatie.

- Montage:
Volgens de oorspronkelijke structuur, bij het monteren, de tong-groef structuur aangespannen moeten zijn, het frame is vlak en recht, het oppervlak is glad, geen pasta print.

- De eis van de kast stijl is:
1, om de kloof tussen de deur en de deur en het frame homogeen te houden, meestal binnen 5 mm.

2, om het gemakkelijk openen en sluiten de lade, de ruimte rondom het binnen 3 mm, de verticale verblijven en armen te worden toegevoegd in de achter-of onderzijde de meubels houden in een langdurig gebruik.

- De eis van de stoel stijl is de tand-groef structuur die helpen overeenkomstig de schade graad.

- De eis van de tabelstijl is om het gewricht van de velg en de dop vast, de beugel arm moet worden gebruikt binnen

(Vervolg)