E2r

Hoe kan ik verse kast geuren toe te voegen

Kleding die lang hebben verbleven in je kast kan schoon genoeg voor onmiddellijke slijtage. Maar hebben deze kleren ruiken fris genoeg? Kleren die werden in de kast gevuld voor enkele weken hebben al die "oude kleren" stinken. Zelfs spoelen kleding met wasverzachter kan ze niet fris ruikende houden voor lang. Het toevoegen van kast geuren zullen meer nuttig zijn voor het houden van uw kleren ruiken lekker.

Hoe kan ik verse kast geuren toe te voegen. Hang auto luchtverfrisser.
Hoe kan ik verse kast geuren toe te voegen. Hang auto luchtverfrisser.

Er zijn vele manieren om geur toe te voegen aan uw kast. Hier zijn een aantal manieren:

  • Hang auto luchtverfrisser. Auto luchtverfrissers zijn er in verschillende vormen en stijlen. Sommige zijn opgehangen, terwijl sommige worden achtergelaten stok op de muur. Wat u ook kiest, zal een van deze te helpen frissen uw kast. Zorg er wel voor dat er geen stof zal de luchtverfrisser raken. Sommige van deze hebben oliën en kleurstoffen die kunnen vlekken op de kleding.
  • Overgebleven geurkaarsen. Recycle overgebleven was van uw geurkaarsen. De echte geur van deze kaarsen is in de was. Dus, kun je nog steeds ruiken de geur zelfs zonder het branden van de kaarsen. Gebruik van een net met kleine gaatjes of een gebruikte kous om alle overgebleven houden. Overal Hang dit ding in de kast, zolang het is verre van kleren. Dit moet al houden de kleding en de kast ruiken fris.
  • Etherische olie. Kies de geur van uw keuze voor de essentiële olie. Citroen of limoen geuren zijn frisser ruikende dan andere geuren. Bind het ene uiteinde van de katoenen bal met een touwtje. Dep dat watje met die olie en hang het in de kast. Nogmaals, de plek voor opknoping de olie verre van kleding. Etherische oliën kunnen vlekken op kleding. Vervang de katoenen bal in het geval dat de geur is niet zo stinkende meer.
  • Parfum. Als u niet beschikt over essentiële olie, kunt u uw favoriete parfum te gebruiken als vervanging. U mag gebruik maken van dezelfde techniek als de opknoping katoenen bal. Maar je kunt ook gebruik maken van een schone katoenen doek of tissuepapier om de parfum geur vast te houden. De katoen of weefsel kan worden opgehangen in de kast of ze kunnen worden geplaatst in een klein doosje.
  • Zakjes met welriekende plantendelen. Er zijn theezakje-achtige zakjes met mooie geuren. Deze kunnen worden gebruikt om een mooie geur voor de kast te geven. Hang het ding in je kast en ruik de frisse geur.
  • Ga organische en natuurlijke. Sinaasappel of citroen schillen kan worden gesneden in kleine stukjes en in een zakje. Bloemblaadjes of iets natuurlijk met geuren kunnen worden gebracht in de buidel, ook. Deze zak is een organisch en natuurlijk alternatief voor uw kast geven een goede geur. Het enige probleem met dit is dat bloemblaadjes, schillen, bladeren, enz., rot snel. Hun heerlijke geur zal binnenkort wenden tot rotte stank. Je moet om ze te vervangen na een paar dagen om je kast ruiken lekker.

Elk van deze manieren kan transformeren uw stinkende kast in een tuin ruikende een. Echter, een van deze manieren effectiever zijn als je vrij te maken spaties uit je kast. Hoe meer ruimte je kast is, hoe vrijer de geur kan reizen. Reinig regelmatig uw kast, ook. Soms is het krijgen van die frisse geur hoeft toe te voegen geur in de kast. U hoeft alleen maar op te ruimen en te ontdoen van de onaangename geur te krijgen.