E2r

Hoe kan ik witte gordijnen schoon te maken

Na witte gordijnen in uw huis kan geven een klassieke en schone uitstraling. Het probleem met het kiezen van witte gordijnen is dat ze een beetje moeilijk te handhaven. Na verloop van tijd zult u merken dat uw witte gordijnen kan veranderen in een gelige kleur. Je denkt misschien dat je nodig hebt om weg te gooien de gordijnen zodra ze om te zetten in een gelige kleur. Dit hoeft niet het geval te zijn. U kunt wassen van de gordijnen, zodat je kunt krijgen terug de heldere wit dat uw interieur helderder zal maken.

Hier zijn de stappen over hoe u kunt wassen wit gekleurde gordijnen:

  1. Materialen die je nodig hebt. Je hebt een paar materialen voor u om uw witte gordijnen schoon te maken. Je hebt een stofzuiger, citroensap van verse citroenen, warm water en een bad waar de gordijnen kunnen passen inch
  2. Bereid de gordijnen. Ten eerste moet je om zich te ontdoen van al het stof en deeltjes die zich ophopen op de gordijnen. U kunt dit doen door gebruik te maken van de stofzuiger. Ga over de voor-en achterzijde van de gordijnen. Na het stofzuigen de gordijnen, verwijder ze uit uw ramen en leg ze opzij.
  3. Bereid de whitening oplossing. Nu, nog wat citroensap en warm water. De verhouding van de oplossing dient enerzijds citroensap vier delen warm water. Meng de oplossing. Citroensap is bekend dat het een natuurlijke witmaker te zijn en dit moet ontdoen van de gelige tint op uw gordijnen.
  4. Geniet van de gordijnen. Wanneer de oplossing klaar is, kunt u al plaatst u de witte gordijnen in de oplossing. Zorg ervoor dat de gordijnen volledig ondergedompeld in het water en citroen oplossing. Laat de gordijnen geweekt voor een paar uur of een nacht.
  5. Hang de gordijnen om te drogen. Na het weken de gordijnen in de oplossing, wring ze en hang ze buiten te drogen. Kies een plaats waar de gordijnen zullen worden getroffen door de zon. Dit zal helpen witter de gordijnen, omdat de citroen zal fungeren als een bleekmiddel als de zon het hits. Als de gordijnen droog is, zult u merken dat de gelige tint is verwijderd en de opvallende witte kleur is teruggekeerd.
Hoe kan ik witte gordijnen schoon te maken. Materialen die je nodig hebt.
Hoe kan ik witte gordijnen schoon te maken. Materialen die je nodig hebt.

Dit zijn de stappen die u moet volgen als u wilt uw witte gordijnen te reinigen en te ontdoen van de vergrijzing uitstraling te krijgen. Als er een paar vlekken op de gordijnen die zijn duidelijk, dan kunt u gebruik maken van een bleek-oplossing en een aantal afwasmiddel met elkaar vermengd. Daardoor vervalt de vlek. Zorg ervoor dat u zuiver bleekwater te gebruiken, want dit kan het materiaal van uw gordijn ruïneren en kan zelfs een gat op.

Om de witheid van uw gordijnen te behouden

Voor het behoud van de witheid van uw gordijnen, is het raadzaam dat u ze schoonmaken ten minste vier keer per jaar. Het zal makkelijker voor u om de gordijnen te reinigen als het niet stoffig. U kunt stofzuigen de gordijnen een keer per week, zodat het vuil en stof zal niet ophopen en de kleur van uw gordijnen.