E2r

Hoe kunt u uw kleding te beschermen

Voor de meeste mensen, kleren zijn een investering

Voor de meeste mensen, kleren zijn een investering. "Kleren maken de man," zeggen ze (die ook kan gelden voor vrouwen). Wat je draagt en hoe je het draagt kan een blijvende indruk te maken op de mensen waarmee je werkt en aan te pakken.

U moet ervoor zorgen dat uw kleding en garderobe zijn beschermd tegen de verschillende risico's die zij kunnen worden geconfronteerd, of tijdens het dragen, het opslaan in de kast, of op reis. Hier zijn een paar tips die u kunt leven, om uw kleding te beschermen.

Was en droog. Niet bewaren uw kleren vuil. Niet bewaren je kleren nat. Vervuilde en vochtige kleding zal aantrekken schimmels en meeldauw. U wilt niet dat uw favoriete shirt of jurk te krijgen vol met schimmels en meeldauw. Deze kunnen zeer moeilijk te verwijderen indien nog onmogelijk.

Zo snel mogelijk te verwijderen vlekken. Als je vlekken van voedsel

Hoe kunt u uw kleding te beschermen. Zo snel mogelijk te verwijderen vlekken.
Hoe kunt u uw kleding te beschermen. Zo snel mogelijk te verwijderen vlekken.

Zo snel mogelijk te verwijderen vlekken. Als je vlekken van voedsel, roestige meubels, hars van bomen, of andere bronnen, zorg ervoor dat u verwijdert de vlekken zo snel als je kunt. Zijn deze behandeld bij uw plaatselijke stomerij, ze hebben de juiste oplossingen voor alles wat vloeibare uw gemorste. Niet wassen in de wasmachine een gekleurd kledingstuk totdat u deze handmatig verwijderen van de vlek eerst. Warmte uit de droger zal meestal bakken vlekken inch

Gebruik brede hangers. Klein en dun hangers zijn bekend bij de vorm van uw kleding ruïneren. Voor de beste resultaten, hang je kleren met behulp van houten hangers met brede schouders. Ga voor gewatteerde hangers als je kunt, want dit zal extra ondersteuning te bieden.

Voorkom statische. Je kunt gedistilleerde azijn gebruiken in de laatste spoeling bij het wassen. Dit zal verzachten het weefsel, en dus minder wrijving en statische tijdens het drogen.

Gebruik geen plastic opslag. Vermijd het gebruik van plastic om uw kleding op te slaan. Dit geldt ook voor plastic zakken en plastic bakken. Plastic is niet poreus en kan vangen in vocht. Dit zal meestal resulteren in mallen en schimmel vorming op uw kleding, in het bijzonder indien deze vochtig is in de eerste plaats. In plaats daarvan moet u gebruik maken van kleding tassen die ademen.

Gebruik natuurlijke mot bescherming. Je kunt ceder boomstammen of kasten te gebruiken om uw kleding op te slaan. Cedar fungeert als een natuurlijke afweermiddel tegen motten. U zult niet langer hoeven te mottenballen te gebruiken als u uw kleding in ceder. Lavendel is ook een natuurlijke mot afschrikmiddel. Een lavendelblauwe zakje of potpourri zak houden motten weg van kleding.

Voor de meeste mensen, kleren zijn een investering. Gebruik brede hangers.
Voor de meeste mensen, kleren zijn een investering. Gebruik brede hangers.

Bescherm uw kleding tijdens het reizen. Vouw of juist uw kleding bij het verpakken rollen. Onjuiste vouwen kan resulteren in rekken en mis-vormgeving. Ook moet u niet bewaren materiaal dat mogelijk zal samen morsen met uw schone kleren. Gebruik een aparte container voor vuile kleren, als je niet in staat bent om deze te wassen voordat je van de ene plaats naar de andere.

Houd sieraden uit de buurt van kleding. Sieraden kunnen vlekken en aanslag. Deze kunt de vlek en roest aan uw kleding. Als u op reis bent, houd sieraden in hun eigen container. Als u niet beschikt over een sieraden doos, houd je deze in kleine Ziploc containers, zodat ze geen oxidatie overzetten op je kleren.

Houd uw waardevolle kleding uit de buurt van schade. Zorg ervoor dat ze goed zijn opgeslagen, zodat ze langer meegaan.