E2r

Hoe maak je een kinderstoel desinfecteren

Of u nu de aanschaf van een nieuwe hoge stoel of een gebruikte kinderstoel

Of u nu de aanschaf van een nieuwe hoge stoel of een gebruikte kinderstoel, moet u leren hoe u een kinderstoel op een bepaald punt in de tijd te desinfecteren. De meeste mensen geloven gewoon afwrijven van de hoge stoel na elk gebruik is effectief, maar dit zal niet wezenlijk het oppervlak schoonmaken of zelfs aanraken desinfecteren van de kinderstoel. Reinigen en desinfecteren van een hoge stoel kan heel eenvoudig zijn.

Als je koopt een gebruikte kinderstoel

Hoe maak je een kinderstoel desinfecteren. Of u nu de aanschaf van een nieuwe hoge stoel of een gebruikte kinderstoel.
Hoe maak je een kinderstoel desinfecteren. Of u nu de aanschaf van een nieuwe hoge stoel of een gebruikte kinderstoel.

Als je koopt een gebruikte kinderstoel, ervoor zorgen dat u het te desinfecteren vóór het eerste gebruik. Anders zijn van plan om een kinderstoel te desinfecteren minstens een keer per week en na elk gebruik als uw kind ziek is. Desinfecteren van een kinderstoel kan helpen stoppen met de verspreiding van ziektekiemen en bacteriën te doden voordat het kan smeren over het eten van uw kind gebied. Beschouw elke stap die betrokken zijn bij het schoonmaken van een hoge stoel alvorens een aankoop. Je zou gewoon vinden het kopen van een hoge stoel met een stoffen uitneembare kussen is beter dan het kopen van een die geen verwisselbare stukken.

De eerste stap om het desinfecteren van een kinderstoel is om de lade te reinigen, omdat dit is waar uw kind is het eten van off van. Neem papieren handdoeken, zeep en water om het oppervlak schoon. Houd in gedachten een spons is reden voor bacteriën kweken, zodat het reinigen van het oppervlak met een spons zal alleen teisteren de hoge stoel met meer ziektekiemen. De volgende stap is om een veilig reinigen oplossing die veilig worden geacht bij indigestie. De meest gebruikte ontsmettingsmiddel azijn. Alleen vul een kom met een mengsel van azijn en water en goed droog het met een schone doek of papieren handdoek.

Andere manieren om een hoge stoel desinfecteren zou zijn om warm water met de eerste reiniging, Lysol oppervlak doekjes, of zelfs levert geformuleerd voor het reinigen van baby-oppervlakken, zoals droge spray Pampers Schoon n 'of andere milieuvriendelijke reinigingsmiddelen verkrijgbaar bij Babies R Us te gebruiken. Weet nog wel een keer verwijderen van alle vuil en resten een nieuwe papieren handdoek of doek voor een eindschoonmaak te gebruiken.

Als je koopt een gebruikte kinderstoel.
Als je koopt een gebruikte kinderstoel.

Vervolgens is te desinfecteren de rest van de kinderstoel. Houd de uitvoerlade niet in de stoel, zodat u kunt de zijkanten van de stoel en de binnenkant van de zitting. Als je een gepolsterde stoel, verwijder het zitkussen en gooi het in de wasmachine op Sanitair-modus. Als de verwijderbare zitting is vinyl in plaats van een stof, gebruikt u dezelfde stappen die je deed met het desinfecteren van de voedsel lade. De meest moeilijk schoon te maken is een stoel zonder verwijderbare stukken als het kan een beetje moeilijk om alle stukken van de kruimels diep ingediend in de achterkant van de stoel te verwijderen.

Vergeet niet om nieuw papier handdoeken of katoenen luiers te gebruiken voor elke stap in het proces. Een daarvan is om schoon te maken en verwijder alle voedselresten. De tweede en soms derde is om grondig te concentreren op het desinfecteren van de hoge stoel van alle ziektekiemen en bacteriën. Als uw kind ziek wordt is het het beste om te ontsmetten de hoge stoel na elk gebruik. Het is ook een goed idee om de kinderstoel te desinfecteren als uw kind zich verslikt in voedsel en spuugt het weer uit. Gewoon zorgen als u een chemische stof die het geen schadelijke producten in het hebben, omdat je kind zal het eten af van dat oppervlak in de nabije toekomst.