E2r

Hoe maak je een schoorsteen voor santa reinigen

Binnenkort zal het kerst en Santa zullen kinderen bezoeken op zijn Lijst van Nice. Weet je zeker dat gelooft dat uw kinderen zijn in deze lijst. Dus, waarom niet beginnen met de voorbereiding van de schoorsteen voor het bezoek van de kerstman? Je wilt niet dat deze grote kerel twee keer nadenken voordat je door die schoorsteen.

Je hebt twee algemene keuzes voor het reinigen van de schoorsteen. Ten eerste, het huren van een professionele schoorsteen schoner en ten tweede, het reinigen van de schoorsteen zelf. Het inhuren van een professional zal een hoop last niet aan de portemonnee, omdat de schoorsteen hoeft slechts eenmaal per jaar reinigen. Het zelf te doen kan veel moeite, maar als je met plezier met stof en vuil, doe dan een DIY.

Hoe maak je een schoorsteen voor santa reinigen. Boven naar beneden.
Hoe maak je een schoorsteen voor santa reinigen. Boven naar beneden.

Kies welke een van de vier schoorsteen reinigingsmethoden het beste werkt voor jou.

  • Boven naar beneden. Zoals deze naam al doet vermoeden, zal schoorsteen reinigen op deze manier te beginnen vanaf de bovenkant van de schoorsteen en naar beneden bij de open haard. Dit is een goede keuze, want het zal minder rommel na schoorsteen reinigen. De open haard opening kan worden afgesloten en houdt het vuil in. Dit kan echter niet een goed idee voor mensen met hoogtevrees. Om dit te doen, moet je een schoorsteen borstel die is bevestigd aan een flexibele metalen staaf. Verleng door meer te staven.
  • Onder naar boven. Dit is vergelijkbaar met de boven naar beneden methode, behalve dat de reiniging start vanaf de haard en tot het einde van de schoorsteen. Dit is een goed alternatief voor mensen met hoogtevrees. Dit is een veiliger keuze, ook, of u hoogtevrees hebben. Het enige probleem is, zal deze methode een rommelig resultaat. Je kunt niet sluiten of afdichten van de open haard. Dus, de stof van het reinigen van de schoorsteen alle drop-down en verknoeien het huis. Hebben minder dingen op te ruimen na het reinigen van de schoorsteen door het bedekken van de omgeving meubelstukken en de vloer met stof of gebruikte papier.
  • Trek op en neer. Indien een flexibele metalen staaf niet beschikbaar is, dan kunt u proberen met behulp van deze methode. De reiniging stijl hetzelfde als boven naar beneden, behalve dat deze methode gebruikt gewichten in plaats van metalen staven. Ten eerste, het instellen wat je nodig hebt voor de reiniging. Bevestig de schoorsteen borstel om een touw. Voeg de pull ringen en voeg ten minste een 9-kilogram gewicht van de borstel. Gebruik dit om de schoorsteen schoon te maken door het touw op en neer. Deze methode vereist dat u om op het dak. Maar in ieder geval, dan kunt u afdichten uw haard en eindigt de reiniging met minder rotzooi.
  • Partner methode. Dit is de zogenaamde als zodanig, want dit duurt een partner om het werk doen. Voor het opzetten van deze reinigingstechniek, bevestig een touw aan een uiteinde van de schoorsteen borstel en een touw aan het andere einde van de borstel. Een persoon gaat naar het dak, die het touw-en-borstel setup. Hij zal laat een touw naar de andere persoon, die staat te wachten bij de opening van de open haard. Samen zullen ze de schoorsteen schoon te maken door te trekken op en neer de bush. Deze techniek kan een puinhoop te zijn,, want je kunt niet sluiten de open haard opening. Dus, als u besluit om dit te gebruiken, zorg ervoor dat er voldoende dekking voor huishoudelijke meubelstukken en de vloer.

Zeker, zal de Kerstman nooit aarzelen om door je schoorsteen te gaan na opschonen. Uw gezin zal ook veilig zijn tegen mogelijke brand, veroorzaakt door vuile schoorsteen.