E2r

Hoe maak je een self storage unit kiezen

Er zijn vele redenen om een self storage faciliteit te gebruiken. Je zou tussen de huizen en een verblijf in een hotel of met vrienden in de tussentijd. Het kan nodig zijn om te verhuizen naar een kleinere plaats voor een tijdje, en willen niet om zich te ontdoen van uw meubels en dan moeten alle nieuwe dingen te kopen als je meer ruimte weer. Of je kan gewoon te veel spullen en te weinig opslagruimte thuis.

Wat uw reden ook, moet u weten hoe u een self storage faciliteit die past bij uw behoeften te kiezen. Hier zijn een paar dingen te overwegen.

Stap 1

Hoeveel ruimte heb je nodig? Self storage faciliteiten bieden meestal units in verschillende maten. Bijvoorbeeld, een kleine opslag unit is typisch ongeveer vijf meter bij drie meter, die houdt u de inhoud van een appartement met een slaapkamer als stevig aangedrukt. Tien meter bij drie meter is een andere veel voorkomende formaat voor self storage units, en kan de inhoud van een twee-slaapkamer appartement of huis. Garage-en kleinbedrijf storage units zijn ook gemeenschappelijk, en worden gebruikt voor grotere huizen en / of auto-opslag.

Als je eenmaal hebt bedacht hoeveel ruimte je nodig hebt, de eerste vraag die je moet stellen elke opslaginstallatie is wat grootte-eenheden ze beschikbaar hebben. Op deze manier zul je in staat zijn om onmiddellijk af te schaffen alle faciliteiten die niet beschikken over de grootte die u nodig hebt.

Stap 2

Hoe lang heb je nodig de self storage unit? De lengte van de periode waarin u van plan bent over het opbergen van je spullen kan een groot verschil maken bij de keuze tussen kasten. Bijvoorbeeld, als je alleen gaat om je spullen op te slaan voor een paar maanden, zult u waarschijnlijk willen meer aandacht besteden aan tarieven en contractvoorwaarden. Aan de andere kant, als u van plan op lange termijn self storage, dan is de voorzieningen elke faciliteit aanbiedingen kunnen wegen een beetje zwaarder op uw beslissing.

Stap 3

Welke functies zijn het meest belangrijk voor je? Wanneer u gaan kijken naar opslagfaciliteiten, is het belangrijk om te weten welke functies u bereid bent op te geven, en welke je gewoon moet hebben. Bijvoorbeeld, als je op een krap budget, zal de prijs waarschijnlijk een van je doorslag gegeven. Iemand die werkt oneven uren, vereisen mogelijk een self storage unit die niet naar beneden te vergrendelen om 8 uur elke avond. Locatie is een ander ding veel mensen niet bereid zijn om te onderhandelen over, in het bijzonder met de huidige gasprijzen.

Stap 4

Is het maandelijkse tarief van een beweging in speciale, of een lopende rente? Veel opslagfaciliteiten bieden move-in specials om potentiële klanten te verleiden. Hun doel is om u de papieren te tekenen, zonder verder om te shoppen. Zorg ervoor dat u deze gedachten te houden, en laat ze niet te verleiden u: Vraag hoe lang de beweging in speciale zal duren en hoeveel het reguliere tarief. Als u nodig hebt om de opslagruimte te gebruiken voor meer dan alleen een paar maanden, dan wilt u waarschijnlijk regelmatig tarieven te vergelijken en te bewegen in specials.

Stap 5

Hoeveel bedraagt de waarborg, en wat zijn de voorwaarden? Sommige self storage faciliteiten om een aanbetaling. Wanneer u de prijzen vergelijken van tussen de eenheden, zeker om te vragen hoeveel de borg is, en wat de voorwaarden zijn voor het krijgen van het terug na de verhuizing uit.

Hoe maak je een self storage unit kiezen. Hoeveel ruimte heb je nodig?
Hoe maak je een self storage unit kiezen. Hoeveel ruimte heb je nodig?

Stap 6

Wat zijn de voorwaarden voor het verplaatsen van uit? Zelfs als u niet het bewegen van je spullen uit self storage voor een tijdje, zal u een faciliteit termen te kennen willen voor het plegen van niets. De meeste self storage faciliteiten huur ruimte maand-voor-maand, wat betekent dat u kunt op elk gewenst moment. Maar, zult u meestal nodig zijn om de faciliteit melden 30 dagen van tevoren.

Stap 7

Wat gebeurt er als je te laat op een betaalrekening? Niemand vindt het leuk om te denken dat ze misschien niet in staat zijn om hun rekeningen op tijd te betalen, maar dingen gebeuren er. Zorg ervoor dat je erachter te komen wat de self storage faciliteit laat het beleid is. Meestal betaalt u een aantal vergoedingen, afhankelijk van hoe laat je bent, en als je te lang wacht om te betalen, uw spullen worden verkocht of anderszins vervreemd. Idealiter wil je een aflossingsvrije periode van een paar maanden voordat dit gebeurt - op deze manier, als je valt achter je zult tijd te raken, zonder alles te verliezen hebben.

Stap 8

Welke voorzieningen heeft de self storage faciliteit te bieden? Er zijn een scala aan voorzieningen geboden door self storage faciliteiten. Sommige zijn klimaat-gecontroleerde, wat betekent dat deze bewaard worden bij een bepaalde temperatuur (en soms een bepaalde luchtvochtigheid, ook), dit soort omgeving is perfect voor waardevolle voorwerpen of collectibles die beschadigd kunnen raken door extreme temperaturen of abrupte veranderingen in de luchtvochtigheid. Velen hebben hekken, poorten, en beveiliging systemen om klanten bezittingen te beschermen. Verlengde openingstijden, speciale hangsloten, en on-site management zijn andere voorzieningen self storage faciliteiten kunnen bieden.

Stap 9

Mag je het contract mee naar huis nemen met u? Het lezen van het contract voor de eerste keer tijdens de aanmeldingsprocedure is gevaarlijk om twee redenen.

  • De manager kantoor is over het algemeen niet een goede omgeving voor het concentreren op moeilijk te begrijpen juridisch jargon.
  • De manager is meestal voor u klaar om te voltooien en te ondertekenen, die legt een grote druk op je.
Hoe lang heb je nodig de self storage unit? Welke functies zijn het meest belangrijk voor je?
Hoe lang heb je nodig de self storage unit? Welke functies zijn het meest belangrijk voor je?

Misschien als gevolg van deze combinatie van factoren, veel mensen snel scheren het document en ondertekenen zonder volledig te begrijpen wat ze ermee akkoord.

Als u het contract mee naar huis nemen met u, zult u in staat om uw tijd te nemen te lezen. Een ander voordeel is de mogelijkheid om overeenkomsten vergelijken tussen verschillende opslagplaatsen zelf. De contracten zullen lijken in veel plaatsen, maar op deze manier kun je er ook voor zorgen dat u niet akkoord gaat met oneerlijke bedingen dat je zou kunnen voorkomen door het nemen van uw bedrijf elders.


Final tips voor het kiezen van een self storage faciliteit. De beste manier om een self storage faciliteit te kiezen is om zorgvuldig te overwegen al uw opties, en dan degene die het beste werkt voor jou te kiezen. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, echter. Wanneer u een opslagplaats toeren, de manager sales pitch klinkt meestal erg overtuigend, en de beweging in speciale erg verleidelijk - en dat is precies het punt.

Om ervoor te zorgen dat u niet op een zijspoor door overtuigende verkoop tactiek, schrijf een lijst van de dingen die je wilt stellen - dan houden de lijst in de hand de hele tijd, om ervoor te zorgen dat u niet vergeten om het te controleren. Eerst krijgen informatie en later uw beslissing, als je vast kunt welke self storage faciliteit voldoet het beste bij uw behoeften.