E2r

Hoe maak je een slager blok teller te behandelen

Een aanrecht dat is afgewerkt met een slager blok blik lijkt te zijn van het beste voor uw keuken, maar als het geheel is gemaakt van onbewerkt hout, en je bent met levensmiddelen direct in contact met het oppervlak, je zal moeten om het te houden in de juiste conditie en zorgen dat het altijd schoon en het voedsel-vriendelijk wanneer je het gebruikt.

De volgende gids zal u helpen goed te behandelen uw aanrecht, het onderhoud routine is meestal twee of drie keer per week gedaan.

  • Schoonmaken. Als slager blok werkbladen zijn gemaakt van hout, en dus gevoelig voor waterschade, moeten ze worden verzegeld (maar niet met niet-food grade sealers, die schadelijk zijn), vooral bij het schoonmaken. De aanbevolen methode van reinigen is om een spons of een vaatdoek, en een emmer warm water te gebruiken met detergent gemengd inch Als er sprake is van hardnekkige vlekken of vuil, gebruik dan altijd een nylon borstel, in plaats van stalen borstels, om ze te schrobben uit te schakelen. Als uw aanrecht is solide, gemaakt van een gesloten-grain hardhout, en onafgewerkte (niet gelamineerd of urethaan-verzegelde), kunt u gebruik maken van een speciale schraper dat is standaard apparatuur voor slagerijen, om netjes af te schrapen van het oppervlak.
  • Na het reinigen van het aanrecht, gebruik dan een droge doek om het overtollige water uit het oppervlak totdat alles droog is, zelfs als het aanrecht wordt verzegeld, maar je moet geen water daar en in plassen zitten, want het zal uiteindelijk schade aan de lijm die de lagen van hout dat hen plaatst in totaal, alsmede ernstige watervlekken die verder herstel vereisen laminaten.
  • Als er inderdaad een aantal zichtbare vlekken op het aanrecht, alvorens opnieuw te oliën die u moet gebruiken staalwol te wrijven uit en de vlek te verwijderen totdat de kleur van de vlek op de rest van het werkvlak.
  • Conditioning. Zodra het werkblad grondig gereinigde, moet inert oliën die op het oppervlak. Deze oliën vullen in de kleine poriën, scheuren en de nerf van het aanrecht, en dan af te weren alle andere vaste en vloeibare verontreinigingen die kunnen proberen te sijpelen in het hout. De food-grade oliën die u kunt gebruiken voor het conditioneren moet minerale olie, walnootolie of amandelolie zijn. Gebruik geen plantaardige of organische oliën, omdat ze de neiging hebben om ranzig, en veroorzaken het aanrecht om een slechte geur te verwerven.
  • Als je ziet scheuren, het is een teken dat het aanrecht niet regelmatig olie conditioning hebben ontvangen. Vóór het opnieuw oliën het aanrecht, gebruiken voedsel-vriendelijke vulmiddel om de scheuren dichten, en dan zand tot een gladde massa met behulp van 50-grit (om te beginnen) en 100-grit (voor de afwerking) schuurpapier.
  • Met de olie en de kamer opgewarmd (maar niet te heet), en met een doek die behandeld werden met de olie, u de olie toe te passen op het oppervlak door te wrijven naar beneden, langs het aanrecht graan en veeg schoon met een droge doek om Verwijder de overtollige olie. U kunt meerdere lagen van de olie indien gewenst.
  • Eenmaal gedaan, moet u laat het aanrecht zitten voor een uur als het absorbeert de olie. Echter, indien nodig, kunt u ook verlaten de aanrecht bedekt met de olie 's nachts voor een maximale absorptie totdat u veeg het schoon alvorens het te gebruiken.

Hoe maak je een slager blok teller te behandelen. Schoonmaken.
Hoe maak je een slager blok teller te behandelen. Schoonmaken.

Door het volgen van deze stappen, en bij behoorlijk gebruik, zal uw slager blok countertop duren voor de komende jaren.