E2r

Hoe maak je een tapijt hark gebruiken

Tapijten direct specerijen een saaie kamer. De splash van kleur en de ingewikkelde ontwerp voegt zo veel detail dat houdt een ruimte interessant.

Echter, tapijten vereisen bepaalde mate van inspanning te onderhouden, vooral als je van muur tot muur tapijt geïnstalleerd, en als je huisdieren hebt in het huis. Naast de gewone shampoo, zou je ook een tapijt hark erg behulpzaam.

Hoe maak je een tapijt hark gebruiken. Kies een tapijt hark.
Hoe maak je een tapijt hark gebruiken. Kies een tapijt hark.

Een tapijt rake is niet al te vaak voor als je een relatief kleine tapijt thuis. Maar voor zakelijke kantoren en woningen zo groot en lang tapijten hebben, dit is een zeer functioneel instrument dat kan hand in hand kan worden gebruikt met een stofzuiger. Tapijt harken lijken op gewone harken die u gebruikt in uw tuin, de enige andere is het soort van nylon vezels heeft.

Als u betaalt voor tapijtreiniger diensten

Als u betaalt voor tapijtreiniger diensten, is het nuttig om te weten dat ook zij,, tapijt harken gebruiken. Dus in plaats van het inhuren van hun diensten, zult u in staat om veel te besparen door het kopen van uw eigen tapijt rake en uw tapijt zelf schoon te maken. Het is makkelijker dan je denkt. Hier zijn enkele tips over hoe je een tapijtreiniger te gebruiken.

  • Kies een tapijt hark. Er zijn verschillende modellen en maten voor tapijt harken. Professionele tapijt trimmers gebruiken harken zo groot als 18 inch. Voor thuisgebruik kunt u gebruik maken van dezelfde voor echt grote tapijten, of u kunt kiezen voor de veel kleinere versies. Kies een merk met een goede kwaliteit, vooral als je van plan bent om het te gebruiken op lange termijn. Vraag het aan de vertegenwoordiger van welk merk hij kan aanbevelen.
  • Gebruik van een tapijt hark. Hoewel een stofzuiger is zeer nuttig in het reinigen van tapijten, kan het niet het vuil los van bepaalde onderdelen. Het kan ook niet kammen de strengen van het tapijt en verwijder de klitten vergelijkbaar met een hark. Dit is bijzonder nuttig wanneer een nat reinigen tapijt.
  • Rake het tapijt. Voordat u de stofzuiger, neem uw tapijt hark en gaan door de hele tapijt oppervlak. Let op een slag voor de hele tapijt en dan gaan door het weer op een andere richting. Dit zal los het tapijt strengen en haal het vuil uit verborgen plekjes.
  • Stofzuig het tapijt. Verkrijg de stofzuiger uit en doorlopen het tapijt als u gewoonlijk doet. Neem dezelfde slag voor het gehele tapijtoppervlak de strengen of vezels op dezelfde wijze te organiseren.
  • Rake opnieuw. Harken het tapijt na het zuigen het geeft het een goed als nieuwe look. U kunt de spray droog tapijt shampoo om het fris ruiken als finishing touch.

Het reinigingsproces is zeer eenvoudig

Het reinigingsproces is zeer eenvoudig. U kunt een hoop geld reinigen en onderhouden van het tapijt zelf. U kunt last krijgen van de tapijtreiniger de diensten alleen wanneer dat nodig is. Voorbeeld van dat is wanneer het wegwerken van hardnekkige vlekken.

Tapijt harken zijn niet te vaak, dus je kan hebben om te zoeken naar een winkel in uw buurt dat schoonmaakwerkzaamheden benodigdheden verkoopt. Als u gebruikt om tapijt verzorgen diensten te krijgen, kunt u hen vragen waar ze kopen hun rake ook.