E2r

Hoe maak je een tempurpedic matras schoon te maken

Je bent echt geluk als je slaapt op een matras Tempurpedic elke avond. Met de grote kwaliteit van dit soort bed, wordt u voorzien van veel comfort door heel uw slaaptijd. Plus, het helpt bij het verminderen eventuele pijn geassocieerd met slapen. Dit geldt nog niet zeggen dat u profiteren van deze soort matras lang.

Hoe maak je een tempurpedic matras schoon te maken. Hier krijg je een liter warm water en pine-sol.
Hoe maak je een tempurpedic matras schoon te maken. Hier krijg je een liter warm water en pine-sol.

Echter, de laatste is alleen waar als je goede zorg van uw Tempurpedic matras. Reinigen is het een van de beste manieren over hoe u kunt zorgen voor het. Aangezien dit is anders dan elke andere vorm van matrassen die je kan hebben in huis, schoonmaken is een stuk anders ook. Daarom moet je om te leren over de juiste reiniging van deze matras om ervoor te zorgen dat de schoonmaak taak niet zal, op een kans, de matras ruïneren. Dus hier, kijk dan op deze stappen in de goede reiniging van een Tempurpedic matras:

  • Hier krijg je een liter warm water en Pine-Sol. Bereid een reinigingsoplossing voor de Tempurpedic matras. Om dit te doen, vul een liter warm water en voeg een stijging van 4 volle doppen van Pine-Sol in een emmer. Meng deze twee ingrediënten.
  • Wrijf de matras met een handdoek. Verwijder alle stof en losse delen eerst in de matras om te beginnen uit het reinigingsproces. Doe dit door de gaszuivering een handdoek op de matras totdat al het vuil wordt weggeveegd.
  • Wrijf de matras met washandje. Dompel een stuk washandje op uw bereide oplossing van warm water en Pine-Sol. Zorg ervoor dat u knijp zo veel oplossing van het washandje. Schrobben deze doek heel goed de matras zodat het verwijderen en de diepere vuil voorkomens in. Spoel het washandje van tijd tot tijd tijdens het reinigingsproces voor een efficiëntere reiniging.
  • Krijg een andere handdoek. Vlak nadat je de matras met een washandje gedrenkt in de oplossing wrijven, moet de matras onmiddellijk worden gedroogd. Krijg een andere handdoek en dep het aan de matras tot het droogt. Leg de handdoek en enige druk op de top van het te laten het overtollige water uit lopen door van de matras.
  • Droge lucht de matras. Omdat u al handdoekdroog de matras, zal het makkelijker voor u om de lucht te drogen. Laat de ene kant naar de eerste drogen. Zodra het volledig droog is, draai deze om zodat de andere kant zo goed drogen.
  • Stel de vlekken. Bij het wegwerken van elke vorm van matras vlek, pak een tapijt deodorizer en schonere of een equivalent. Lees en volg de borden voor het gebruik volgens de instructies. Spuiten op gebieden van de matras waar vlekken. Zodra de matras is vlek-vrij, vacuüm de behandelde oppervlakken tot de matras geheel uitdroogt. Herhaal dit proces een paar keer, vooral op hardnekkige vlekken.

Hoewel een Tempurpedic matras heeft een ander soort van reiniging dan gewone degenen, is het nog steeds van essentieel belang dat u zorgen voor het van tijd tot tijd. Dit zal niet alleen bespaart u geld op de lange termijn. Het zal ook het behoud van de voordelen die deze matras kan u en de rest van je familie.