E2r

Hoe om meubels te regelen

Een integraal onderdeel van het maken van uw huis er interessant en comfortabel voelen is de manier waarop u regelen diverse meubelen rond het huis. Dit hoeft niet dat de uitgaven duizenden dollars om een professionele binnenhuisarchitect of het kopen van dure meubels en accessoires te huren! Het is mogelijk om te werken met de materialen die je bij de hand, hetzij oud of nieuw, en maak uw huis eruit ziet als die glossy foto's in design tijdschriften! Volg de handige richtlijnen die in dit artikel aan uw huis kijken uitnodigend en dan voorbereiden voor de complimenten en lofbetuigingen die volgen maken!

Stap 1

Het verkrijgen van de juiste metingen. Voor het plaatsen van een meubel, aandacht besteden aan details, zoals de vorm en grootte van de kamer. Met een meetlint, noteer de afmetingen van de kamer en de beschikbare ruimte. Rekening houden met de plaatsing van deuren en ramen, stopcontacten, telefoon en kabel-eisen, bron van licht - natuurlijke en kunstmatige, etc.

Stap 2

Hoe om meubels te regelen. Het verkrijgen van de juiste metingen.
Hoe om meubels te regelen. Het verkrijgen van de juiste metingen.

Kies een 'centrum'. Wanneer u een ontwerp plannen voor de opstelling van het meubilair, melding gemaakt van een centraal punt van waaruit de rest van het ontwerp en de plaatsing zal stromen. Dit kan variëren van een wall-to-wall entertainment unit, een open haard, ingebouwde planken of een muur geschilderd in een heldere en contrasterende kleur aan de rest van de kamer. Plan om uw meubels te regelen het houden van dit punt in focus.

Stap 3

Goed voor de ruimte. Bij het plaatsen van meubels, zorg ervoor dat u niet de wegen blokkeren de toegang en verlaat de kamer en er moet voldoende ruimte zijn om gemakkelijk en frequent mobiliteit tussen de verschillende meubelstukken te vergemakkelijken.

Stap 4

Groeperen van meubels. Plaats dergelijke meubels elkaar afhankelijk van het gebruik zullen worden gebracht. Bijvoorbeeld, in de woonkamer, plaats een bank ligt tegenover het brandpunt en op een geschikte afstand, zoals een open haard of entertainment unit. Als de kamer is een bibliotheek of studie, rekening houden met de plaatsing van de boekenplanken, plaats een paar comfortabele stoelen rond een ronde tafel, waar mensen kunnen zitten en lezen. Maak er een punt niet om meubels te duwen tegen de wanden, de plaatsing moet idealiter worden geconcentreerd naar het midden van de kamer.

Stap 5

Kies een 'centrum'. Groeperen van meubels.
Kies een 'centrum'. Groeperen van meubels.

Het actualiseren van de uitstraling. Experimenteer met verschillende instellingen bij het inrichten van meubels, tot je een stage die is niet alleen comfortabel, maar ook een aanvulling op de rest van de inrichting. U kunt het uiterlijk fris en interessant door het veranderen van de instelling om de 6 maanden of zo, toevoegen of verwijderen van meubels, als u dat wenst te houden.


Er is geen vaste formule of methode als het gaat om het regelen van meubilair. Wat werkt voor u het juiste ontwerp voor een ander misschien niet. Houd in gedachten dat u en uw gezin nodig heeft om zich met de regeling te voelen, is het veilig voor kleine kinderen om rond te rennen, en de algehele look is esthetisch en een lust voor het oog.