E2r

Hoe om op te ruimen van een riool back - up

Als een riool back-up optreedt

Als een riool back-up optreedt, het is een lange, vervelend en kostbaar proces op te ruimen. Als je merkt dat een riool back-up in uw huis, bel dan de stad afvalbeheer of openbare werken kantoor om te helpen de oorzaak van de back-up te bepalen. Onderhoud bemanning dienen te worden gezonden naar uw huis meteen.

Hoe om op te ruimen van een riool back - up. Maak het gebied van de dingen die nog te redden of onbeschadigd.
Hoe om op te ruimen van een riool back - up. Maak het gebied van de dingen die nog te redden of onbeschadigd.

Indien de oorzaak van de back-up is het hoofdriool lijn van de stad, zult u niet verantwoordelijk voor het opruimen. Als het echter wordt geacht te zijn geïsoleerd in uw huis alleen of in geval van overstromingen, dan moet je de rekening betalen en zorg te dragen voor het probleem meteen.

  1. Onmiddellijk bevatten de situatie. Sluit alle gootstenen en afvoeren en uitgeschakeld armaturen en apparaten die water gebruiken, zoals kranen, douches, vaatwasser en wasmachine.
  2. Schakel de stroomonderbreker in het gebied dat werd overspoeld met de riool back-up (meestal de kelder). Je moet het risico van elektrocutie te minimaliseren.
  3. Maak het gebied van de dingen die nog te redden of onbeschadigd. In de meeste gevallen overstromingen, vooral een riool backup is beter om alles verwijderen en het verlies neemt. Zelfs als u uw meubels, het risico te reinigen voor je gezondheid is hoog als gevolg van blootstelling schimmel.
  4. Voor de verzekering, neem een beeld van de omvang van de schade. Uw verzekeringsmaatschappij zal maken hun eigen oordeel, maar het is goed om je eigen foto's hebben voor uw administratie.
  5. Tap het water in het getroffen gebied. Gebruik een dompelpomp en plaats deze in het laagste deel van het overstroomde gebied. Het zal even duren voordat al het water is afgevoerd. Haast je niet het proces om de integriteit van de stichting uw huis te verzekeren. Controleer de spanning eis van de pomp voor gebruik.
  6. Gebruik een waterzuiger om het resterende water opzuigen in het gebied. Sluit uw waterzuiger alleen in een aardlek uitgerust uitlaatklep voor uw veiligheid.
  7. Verwijder het tapijt uit het overstroomde gebied. Doe geen moeite om te proberen om het te herstellen. Uw tapijt zal nooit kijken of opnieuw ruiken op dezelfde manier. Plus het risico van schimmel en meeldauw belichting wordt verminderd als je gewoon gooien alle beschadigde tapijten, gordijnen, tapijten en alle andere stoffen uit.
  8. Sanitize het hele gebied met een oplossing van een eetlepel bleekmiddel voor elke liter water. Kunt u kiezen t de concentratie van het bleekmiddel te verhogen tot gelijke delen bleekmiddel en water. Mop het hele gebied. Veeg de muren en alle oppervlakken beschadigd door de overstroming of back-up. Het kan nodig zijn om dit proces te herhalen meerdere malen meer dan een week voordat de geur verdwijnt. Houd er ook rekening mee, met behulp van een bleekmiddel oplossing kan verkleuren uw oppervlakken.
  9. Herschilderen van de muren en beginnen remodeling.
  10. Voor beschadigde elektrische werkzaamheden, hebben een professionele erkende elektricien uw nieuwe bedrading voor u doen.

Houd alle familieleden en huisdieren van het probleem gebied totdat het is afgetapt en goed schoongemaakt en ontsmet. Onmiddellijk contact op met uw verzekeringsmaatschappij en controleer de omvang van uw aansprakelijkheid.

Indien na het reinigen van de ruimte zelf, is er nog steeds een aanhoudende geur of stilstaand water, kunt u besluiten om te bellen in de professionals.