E2r

Hoe om roest vlekken te verwijderen uit roestvrij staal zilverwerk

Uw roestvrij staal zilverwerk kunnen hebben wat roest plekken als gevolg van vele redenen. Dit is gebonden aan gebeuren als je niet gebruik maken van de bestek veel en slaat u het voor een lange tijd. Een andere reden is de agressieve chemicaliën die u gebruikt voor het wassen van hen of zelfs het water uit de kraan. Het water kan sommige mineralen die reageren met het roestvrij staal en bevatten dus de roestvlekken vormen. U hoeft geen zorgen te maken wanneer dit gebeurt omdat er een snelle en gemakkelijke oplossing. Ontdek wat u kunt doen om de roest vlekken te verwijderen door het lezen van de instructies hier.

  • Verzamel materialen. Ten eerste verzamelen van de materialen die je nodig hebt om te gebruiken voor het verwijderen van de roest. Je moet zuiveringszout, een container voor het weken, warm water, microfiber doek opnemen en een zachte tandenborstel.
  • Inspecteer het zilverwerk. Inspecteer het zilverwerk te zien waar de roestplekken worden gevormd. Er kunnen enkele dikke roest vlekken of vage roestvlekken die net beginnen te vormen.
  • Bereid het bad. Bereid uw container en warm water aan toe te voegen. Daarna voeg ongeveer een half kopje om een kopje zuiveringszout, afhankelijk van het aantal zilverwerk je schoon te maken. Los de baking soda in het water volledig.
  • Geniet van het zilverwerk. Week de roestige zilverwerk in de oplossing met de baking soda en water. Laat de zilver in de oplossing inwerken enkele uren als de rust dik. Als de roest is alleen pure, kunt u laat het in het bad voor ongeveer een half uur of 45 minuten.
  • Schrob de roest. Wanneer de roest zacht is, kunt u het zilverwerk te krijgen van de oplossing en wrijf de overgebleven roest schilfers met een zachte tandenborstel. Zorg ervoor dat u borstel uit het zilverwerk voorzichtig zodat u niet zal beschadigen en bekrassen uw zilverwerk.
  • Reinig het bestek. Veeg het zilverwerk voor te bereiden voor het polijsten. Zorg ervoor dat al het zilverwerk volledig droog is voordat u begint te polijsten.
  • Polijst het zilverwerk. U moet uw zilverwerk poetsen na het reinigen van het zijn glans te herstellen. De zilverwerk polish zal ook in staat om uw zilverwerk te beschermen zodat het niet roest ontwikkelen in de toekomst. Gebruik een zachte doek en volg de instructies op de fles van het zilverwerk poetsen. Als je gaat om het zilverwerk te gebruiken, kunt u deze stap overslaan.
  • Veeg het zilverwerk. Na het verwijderen van de roest, kunt u vegen van het zilverwerk met de microvezel doek om ervoor te zorgen dat alle roest is verwijderd.

Hoe om roest vlekken te verwijderen uit roestvrij staal zilverwerk. Verzamel materialen. ten.
Hoe om roest vlekken te verwijderen uit roestvrij staal zilverwerk. Verzamel materialen. ten.

Dit zijn de stappen in het verwijderen van roestvlekken van uw zilverwerk. Om roestvorming te voorkomen de vorming, niet uw bestek niet weken in water voor een lange tijd. Vermijd ook het gebruik afwasmiddel met agressieve chemicaliën die het bestek kan corroderen. Installeer een filter op de aansluiting van uw kraan, zodat het kan filteren op de onzuiverheden in het water, dat kan bijdragen tot de vorming van roest op uw zilverwerk en roestvrij staal.